Bizde 3 sene G kasa astra kullandık. Neden H kasa tavsiye edilmediğini anlamadım.Benim gördüğüm tek eksik nokta saklama gözü olmayışı yoksa bence her türlü G kasadan iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortalama hızım 80 diyebilirim fazla sürat yapmam, aracın orjinalliğini bozmayı pek sevmem ve yaşanacak olumsuzluklar eksi yönler vs düşündüğümde LPG taktırmak hiç düşünmedim bu yüzden dizel bakıyorum, h kasa g kasadan tasarım olarak daha yeni olmasına rağmen tavsiye etmemenizi pek anlamadım en iyisi bi yerlerden bulup test etmek, hız yapmayı da pek sevmediğim için 1.3 motor zannedersem benim işimi görür diye düşünüyorum, daha önce yaşadığım bomboş yolda önüme atlayan hayvana çarpıp ölümcül kaza atlatmam yüzünden şehirlerarası yollarda bile 100 ün üzerine nadir çıkarım.
2005 model astra G satıp, 2011 model astra H cdti'ye birkaç ay önce geçiş yaptım.
Aracımdan çok memnunum; yol tutuş, yakıt, donanım hepsi çok güzel. 1 ve 2. vitesteki hantallıktan başka hiçbir şikayetim yok.
O kadarı da olsun, her şeyi dört dörtklük olursa, dünyada herkes aynı arabaya biner