Ynt:
1.3 dizel sport araç ile çanakkale istanbul arasında maksimum 70 80 liralık yakıt ile geliyorum.
1.3 dizel sport araç ile çanakkale istanbul arasında maksimum 70 80 liralık yakıt ile geliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de taş çatlasın 110-120 tl ile gelirim aynı yolu... ÖOK MU kahka536 HATTA UZUN YOLDA VE SABİT HIZDA O KADAR BİLE YAKMAZ, ÖOK RAHAT 95 TL YE GELİRİM.(Bu arad kaç km.lik bir yol olduğunu söylereniz tam olarak ne kadar yakacağımı söylerim)Paramedic link' Alıntı:1.3 dizel sport araç ile çanakkale istanbul arasında maksimum 70 80 liralık yakıt ile geliyorum.
Paramedic link' Alıntı:1.3 dizel sport araç ile çanakkale istanbul arasında maksimum 70 80 liralık yakıt ile geliyorum.
Aynen abiWeReWoLF link' Alıntı:Bir elektrik elektronikçi den bu beklenirdi.
Geçen sene bende Motosiklet fuarı için Çanakkale-İstanbul gidiş geliş bir depo yakmıştım.Uzun yol bir nebze ama şehir içi 50-55 kuruş çok koyuyaor.En kısa zamanda 1.3 geçmek lazım. walllParamedic link' Alıntı:1.3 dizel sport araç ile çanakkale istanbul arasında maksimum 70 80 liralık yakıt ile geliyorum.
50 kuruş tamamen gerçekçi ve doğrularla örtüşen bir rakam... ha kabul edilebilir olup olmadığı kişiden kişiye değişir. Yapılan km çoksa ve yakıt parası ilk kriterse son derece fazla bir rakam. Benim gibi yapılan km yılda 7-8 binde kalıyorsa ve yakıt tüketim miktarı bir araç satın alırken ve kullanırken ilk öncelik sebebi değilse kabul edilebilir. Tabii kim istemez ki hiç yakmasın veya çok az yaksın ayrı mesele, ancak her araç yakıyor 1.3 dizeller de dahil.Kaleli-ati link' Alıntı:Geçen sene bende Motosiklet fuarı için Çanakkale-İstanbul gidiş geliş bir depo yakmıştım.Uzun yol bir nebze ama şehir içi 50-55 kuruş çok koyuyaor.En kısa zamanda 1.3 geçmek lazım. walll
Ah bir de ben unutabilsem demeyeceğim, ne kadar yaktığını bilerek aldım.şehir içinde bir depo ile 600 km, uzun yolda 950-980 km. çok rahat gidiyor. Bu da bana yetiyor greattParamedic link' Alıntı:Araçtan performans bekleyenler kesinlikle 1.3 dizel almasınlar. Ama yok benim için yakıt önemli diyorsanız o zaman kesinlikle 1.3 dizel. Bazen ne zaman yakıt aldığımı dahi unutuyorum