Bertone Project+Restore

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Su kadar sölim ben kendime ne kadar kızdım şimdiye kadar neden yaptırmamısım ben diee mükemmel zengin ve sık durdu araçç içi tamamen lüks ve kaliteli bir görünüme büründüü herkes ya buun içi mükemmel bişey ya neymiş bu arac dior :D:D:D:D:D

resimlerin devami nerde Gökhan?

birde benim parcalar :)

bende yan çıtaları kapı kollarını boyatacaktım ama usta en az 2-3 gün sürer deyince vazgeçtim.artık müsait bir zamanda yaptırırım.

bende yan çıtaları kapı kollarını boyatacaktım ama usta en az 2-3 gün sürer deyince vazgeçtim.artık müsait bir zamanda yaptırırım.

O nasıl ustaymış abi öyle :D Benimkini usta yarım günde halletti.1 yıldır boya kalkma vs. hiç bir sorun yok.

Ayrıca araç şahane görünüyor.Egzos'u Yücel abi yaptı sanırım :D Ayrıca aracınızı çok beğendim kazasız belasız sürüşler.

hayırlı olsun resimlerin devamını da bekleriz :)

Maşallah kazasız belasız yapılan emeğin karşılığını çok güzel bi şekilde yansıtmış araç.:)

son resimleri bekliyoruz Gökhan

Yürü beee, olum kırmızı kırmızı ışıklarda durunca kızlar önüne atlıcak, yanlışlıkla ezme sakın :D
Maaşallah diyelim..

O nasıl ustaymış abi öyle :D Benimkini usta yarım günde halletti.1 yıldır boya kalkma vs. hiç bir sorun yok.

Ayrıca araç şahane görünüyor.Egzos'u Yücel abi yaptı sanırım :D Ayrıca aracınızı çok beğendim kazasız belasız sürüşler.

Tşk ederim.Daha iyileri sizin olsun.Eksoz Orjinal bertone için İrmscher sonradan yapılma vs değil ;)

Geri