BERTONE Sahipleri ACİL ALARM!!Bu Fırsat Kaçmaz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kamikaze

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar uzunca çabalarıma ragmen bulamadıgım İrmscher Arka tampon ekleri için bugun bir firma ile görüştüm.Kendisini çok met ettiler ustanın sonuc olarak arka tampon eklerini benim arabamdan kalıp alarak birebir ölcülerinde yapıcak kullanılacak malzeme ABS plastikten daha kaliteli ve esnek bir malzeme olucak.Ürünlerin yapım aşamasında ben başında olucam.Fiyat gayet cok cok uygun tabi istek arttıkca fiyatta düşücek o nedenle bu fırsat kaçmaz diyorum.Bu konuda fiyat hakkında ve ürün hakkında bilgi sahibi olmak için msn adresimi ekleyebilirsiniz.HİÇBİR KAR AMACIM YADA TİCARİ AMACIM YOKTUR ÖNEMLİ OLAN SİZ ARKADASLARIN İŞİ GÖRÜLSÜN.

ŞUAN PARAM YOK DİYE DÜŞÜNMEYİN SINAVLARIM VE PROJELERİMDEN DOLAYI ARACIMI 20 NİSANDA TESLİM EDİCEM FİRMAYA VE MAX 4 GÜNDE BİTİRCEK HERSEYİ ÖDEMELERDE 19 NİSANDA OLUCAK.

gkhn_ylmz_@hotmail.com

Bahsetmiş oldugum tampon eki bunlardır arkadaslar
pict00841.jpg

Son düzenleme:
güncel

resimdeki spoyller da güzelmiş. sport style...şu anda bi hesap-kitap yaptırdınmı gökhan,ne kadar a mal olucak ortalama. dediğim gibi durumun olursa katılmak isterim . aa bak aklıma geldi,benim satılıklarda far takımı var o satılsa neden olmasın!

Son düzenleme:
resimdeki spoyller da güzelmiş. sport style...şu anda bi hesap-kitap yaptırdınmı gökhan,ne kadar a mal olucak ortalama. dediğim gibi durumun olursa katılmak isterim . aa bak aklıma geldi,benim satılıklarda far takımı var o satılsa neden olmasın!

Mert Suan için 3 kişi olduk Eger 10 kişiye tamamlarsak Boyasız 50 TL astarlı arac rengi profesyonel boyalı 100 TL ya maal olucak.5 kişi, olursak boyasız 75 TL astarlı boyalı 135 TL anlasmamız böle bu fiyata bu kalitede malzemeyi baska bir yerdede yaptıramayız.Fiyatlar cok Yüksek değil bence tabii..

Son düzenleme:
gökhan? nerde yapıcak ekleri? fotograftan nasıl kalıp çıkarcak,bire bir ürün olmadan?bide bi soru daha boyanın kodunu vercez kodundan alıcak herhade dimi?

astra g opc 2. versiyon icin on komple tampon fiyatida sorarmisin ve custom iscilik yapabilirler mi mesela r34 on tamponu gibi ;)

gökhan? nerde yapıcak ekleri? fotograftan nasıl kalıp çıkarcak,bire bir ürün olmadan?bide bi soru daha boyanın kodunu vercez kodundan alıcak herhade dimi?

Benim aracın üzerinde kalıp cıkarcak kalıp için ölçüleri ceterisparibus(fatih) abi aracındaki orjinal eklerin bana ayrıntılı cok yakın fotograflarını cekicek ve gerekli yerlerin ölçülerini alıp göndercek.Ewet herkesin aracının koduna göre profesyonel malzemeyle boyancak

astra g opc 2. versiyon icin on komple tampon fiyatida sorarmisin ve custom iscilik yapabilirler mi mesela r34 on tamponu gibi ;)

Öncelikle istediğin tamponun resimlerini koyarsan tabii sorarım.Ama tahminime göre kalıp için ölçü alabilmesi için ön tampon istiycektir sen yolla resimleride ben sorayım kendisine.

saol Gökhan,başarılı bir çalışma olmuş.ben de istiyorum.

Gökhana cok tesekkür ederim, beni aradi ve uzun uzun konustuk.

Ben %100 varim ve ay basinda hesabina havale yapicam.

Havalesini gecmis arkadaslarin isimleri buraya yazilir, herkezin gönlü rahat olur. Sahsen benim gönlüm cok rahat.

Fiyat konusuna gelince 5 kisi olsada 75 Lira olsa bile bence süper fiyat

Geri