BERTONE Sahipleri ACİL ALARM!!Bu Fırsat Kaçmaz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kanka satarsan haber et :D

Haberin olur zaten ibo.. 22 mayısta düğünüm var. Eğer masrafları karşılayabilirsem kesinlikle satmam, hatunu da bi şekilde ikna ederim satmamaya.. Abi dua edin, inşaallah satmama gerek kalmaz yaa :(

Haberin olur zaten ibo.. 22 mayısta düğünüm var. Eğer masrafları karşılayabilirsem kesinlikle satmam, hatunu da bi şekilde ikna ederim satmamaya.. Abi dua edin, inşaallah satmama gerek kalmaz yaa :(

Kalmaz inş düğünde takılar vs kurtarır inş da satmazsın o kadar emek harcadın sonucta.

Kalmaz inş düğünde takılar vs kurtarır inş da satmazsın o kadar emek harcadın sonucta.

Ya gökhan, hem de nasıl.. Abi mevcut kredilerim var, bide düğün masrafları için çekersem, çok sıkıntıya giricem.. İnşaallah gerek kalmaz..

Artık olmadı bertone severler yardım fonu açarız abi :D:D:D:D:D

Hehe, o kadar da değil :)

astra hb g kasaya oluyormu arka ek

Walla o konuda bir fikrim yok ebatları aynıysa tamponların o kısmının görüntü itibariyle sık durur fakat ölçülerini bilmiyorum

Gökhan mailine arka eteklerin detay fotoğraflarını yolladım. Ölçü alamadım yalnız. Ama bu resimleri fibercine gösterirsen senin arabanın üzerinde de ona göre bi ölçü alır..

Gökhan mailine arka eteklerin detay fotoğraflarını yolladım. Ölçü alamadım yalnız. Ama bu resimleri fibercine gösterirsen senin arabanın üzerinde de ona göre bi ölçü alır..

Tşkler fatih abi emeğine sağlık yeterli ve detaylı sekilde cekmişin resimler sıra vizelerden sonrayı beklemeye kaldı hersey hazır ;)

Güncel diyelim ;)

Geri