BERTONE Sahipleri ACİL ALARM!!Bu Fırsat Kaçmaz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kamikaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar düşünceleriniz ve beni desteklediğiniz için ben teşekkür ederim. Şuan almayı isteyen %100 kararlı kişilerin listesini açıklıyorum hesabıma para havale edildiğinde kesin listeyide vericem

1.Kamikaze
2.Bugra_Sunay
3.TanerErbay
4.M8402

Bi güncel de benden..

Şimdi ben foto çekip yollamazsam sizin ekler yalan mı oluyo :D

Bi güncel de benden..

Şimdi ben foto çekip yollamazsam sizin ekler yalan mı oluyo :D

Güncel için tşkler ;) Yalan olmuyor ama sen resimleri gönderdiğin zaman bu güsel Projede seninde bir tuzun bulunuyor :D:D:D:D hem saten sen öle bişey yapmassın saka dimi şaka abi :D:D:D

Güncel için tşkler ;) Yalan olmuyor ama sen resimleri gönderdiğin zaman bu güsel Projede seninde bir tuzun bulunuyor :D:D:D:D hem saten sen öle bişey yapmassın saka dimi şaka abi :D:D:D

Bertone sahip ve severlerini hiç bi zaman üzmem kardeşim..Yaw sende de var mı bilmiyorum ama arabama öyle bağlandım ki, bazen biri görse deli der bana falan diyorum içimden..

Bertone sahip ve severlerini hiç bi zaman üzmem kardeşim..Yaw sende de var mı bilmiyorum ama arabama öyle bağlandım ki, bazen biri görse deli der bana falan diyorum içimden..

Abi ben aracıma asla 3 kişiden fasla adam bindirmemişimdir.Cok cok özel durumlarda 3-4 kişi olur yoksa ya tek yada hatunlar olduğu zaman 2 kişi oluruz düşün o kadar sineğimdir :D:D:D:D:D.Aracmın içi tertemiz olmalı,öncelik aracımdır benim mesela erkek kardeşim yok ama inanırmısın arabam bu eksikliği tamamlıyor desem yeridir.Anne cocuk arasındaki o kutsal duygusal bağ gibi bir bağda bende var valla.

Abi ben aracıma asla 3 kişiden fasla adam bindirmemişimdir.Cok cok özel durumlarda 3-4 kişi olur yoksa ya tek yada hatunlar olduğu zaman 2 kişi oluruz düşün o kadar sineğimdir :D:D:D:D:D.Aracmın içi tertemiz olmalı,öncelik aracımdır benim mesela erkek kardeşim yok ama inanırmısın arabam bu eksikliği tamamlıyor desem yeridir.Anne cocuk arasındaki o kutsal duygusal bağ gibi bir bağda bende var valla.

Satarken düşünemiyorum "alıcıya anahtarı teslim ettiğim anı"..

Ben satmayı düşünmüyorum valla artık bundan sonra alıcağım arac bunun üstüne gelir satmam galiba :D:D:D

Güncel bu kadar mı katılım arkadaşlar birdaha bu fiyata zor bence yani

34 TE 1122 günceli

Geri