bertonem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M8402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün tam 7 yaşında ve 70binde :-)

3869.jpg

Nice yaş ve km lere inşaallah :)

yıkama sonrası fotolar,son değişiklikler aynalar siyah kaplandı ve irmscher arka tampon ekleri takıldı.

02102010656.jpg

02102010657.jpg

kazasız belasız kullanın araç gerçekten çok şık görünüyor.. Gözüme sadece iki şey takıldı birincisi ön tampon altı orjinal olduğu için araç çizgisini biraz bozmuş gibi ikincisi de logolu ön panjur.. Buna rağmen çok şık güle güle kullanın :) Farlardan memnun musunuz? Oldukça pahalı devil farlar yani mercek durumları falan nedir merak ettim

kazasız belasız kullanın araç gerçekten çok şık görünüyor.. Gözüme sadece iki şey takıldı birincisi ön tampon altı orjinal olduğu için araç çizgisini biraz bozmuş gibi ikincisi de logolu ön panjur.. Buna rağmen çok şık güle güle kullanın :) Farlardan memnun musunuz? Oldukça pahalı devil farlar yani mercek durumları falan nedir merak ettim

tşk ederim,ön tampon altı ek takmayı istiyorum ama kapalı garaj girişinde sıkıntı olacak o yüzden takamıyorum.farların aydınlatması vasat ama en azından uzunlar çalışıyor .fk angel vardı daha önce ,onlar hiç aydınlatmıyordu.

Allah kaza bela vermesin gecen gün görür gibi oldum muhtemelen senin aracındı...

ev çiğdem mah.'de iş turan güneş bulvarında o yüzden konya yolu oran istikametini hergün kullanıyorum.

o zaman mutlaka karşılaştık peki hiç bi insignia ve subaru impreza ile konya yolundan ankamall tarafına doğru böyle eylencelik yarışa girdin mi?

Geri