Beş kapılı Astra G ye modifiye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hurkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Modifiye için hangi kasa tipini tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    85
Tamamen dış modifiye düşünüyorum, motora hiç dokunmayacağım (hava filtresi bile düşünmüyorum) sadece görünüş önemli benim için. Bu yüzden aklım hala Astra G 3 kapı ve Astra Coupe de, aslında Hyundai Coupeleride beğeniyorum özellikle 2003 ve sonrası. Burak arkadaşımızında dediği gibi para az olunca bu tip kasalarda (coupe, 3 kapı) araba çok hırpalanmış oluyor; 85000 de bakımıları full yapılmış kendi arabamı satıpta maceraya atılmak pekte mantıklı gelmiyor...

kendi aracını satıpda başka araba alıcaksın o araba nasıl oldunu bilmiyosun sana büssürü masraf çıkaracak en iyisi sen kendi arabana yap 5 kapılı araçlarada modifiye oluyo sen yeterki yapıcamde

Aracınız gerçekten çok güzelmiş param olsa bir dk düşünmem fakat aracınızı alabilmem için şu anda 8000 ytl eklemem lazım kendi aracımın üstüne. Şu durumda mümkün değil yukarıdada yazdığım gibi 3000 ytl verebilirim ancak...

Bu araç mükemmelmiş bu arada :good:
http://www.sahibinden.com/dikkat_cekmek_isteyenlere!_!_!WQQaXQQ5346249WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
5 Kapıda istedikten sonra gayet şık modifiye oluyor eğer aracını seviyorsan bence kendi aracın üzerinde yoğunlaş derim ben

Coupeler süper zaten, birde modifiye edince manyak olmuş, birkaç sene daha bekleyip siyah bir Astra Coupe almak daha mantıklı gibi geliyor.Özellikle arkadaşların yorumlarından ve anket sonuçlarından sonra:)

Arkadaşlar ben hala kararsızım :( Aracım mekanik açıdan sorunsuz o yüzden satıp (yada takas edip) yeni bir araba almaktan çekiniyorum, yeni arabanın masraf açmasından korkuyorum. 3 kapı ya da coupe düşünüyorum. Aracımın üstüne en fazla 1000 ytl çıkartabilirim şu an yani yaklaşık 17000 YTL. Siz bu fiyata ne önerirsiniz. Calibra baktım fakat KM çok yüksek geldi 150000 lerde genellikle. 85000 de arabamı satıpta 150000 de araç almakta çok akıl kârı gelmiyor. Bir tane 1998 BMW 1.6 Compact var 137000 KM de ne dersiniz çok mu KM'si? Araç önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

benim o kadar param olsa performansi dusunecegim icin direk calibra alip motoruna forged piston ve kollar cekip bi de turboyu cok pahali olmayan bi salyangozla upgrade edip 1.5 bar basar uzar giderdim 17000 ytl ye.. bence.. ama goruntu diyosan tabii ki astra bertone..:)

yere daha iyi bastıgı için sedan yada coupe

hatchback le 2 teker üstü gitmek istemiyorum :)

Geri