Beş kapılı Astra G ye modifiye?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hurkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Modifiye için hangi kasa tipini tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    85
Görüntü istiyorum fakat Bertonelerin fiyatları yüksek...

Arkadaşlar hala düşüncedeyim :( Önümde 3 hafta var bir karar vermek için, memlekete gidince ya kendi aracım üzerinde yoğunlaşarak soft modifiye yapacağım yada 2 sene bekleyip bertone alacağım? Unutmayın fikirleriniz benim için önemli...
Birde aracım lacivert ve ben bu renge pek ısınamadım.Zaten aracın arka kapı, kaput ve ön tampon boya istiyor, özellikle arka kapının renk tamamen farklı bir renk oldu güneşten dolayı doğal modifiye yani :) Ben de boyatmışken aracı full siyah mı yapsam diyorum? Biliyorum satarken değeri düşebilir keyiften boyattımı müşterinin anlaması biraz zor. Full boya kaça mâl olur bilen var mı?

Arkadaşlar hala düşüncedeyim :( Önümde 3 hafta var bir karar vermek için, memlekete gidince ya kendi aracım üzerinde yoğunlaşarak soft modifiye yapacağım yada 2 sene bekleyip bertone alacağım? Unutmayın fikirleriniz benim için önemli...
Birde aracım lacivert ve ben bu renge pek ısınamadım.Zaten aracın arka kapı, kaput ve ön tampon boya istiyor, özellikle arka kapının renk tamamen farklı bir renk oldu güneşten dolayı doğal modifiye yani :) Ben de boyatmışken aracı full siyah mı yapsam diyorum? Biliyorum satarken değeri düşebilir keyiften boyattımı müşterinin anlaması biraz zor. Full boya kaça mâl olur bilen var mı?

görüntü istiyosan ve bertoneler yüksek diyosan, hazır opc tamponlarda varken onlardan almaya başla bence...ben olsam alırdım ama benim için önce ciğer önemli..:)inşallah forged pistonlar ile başlıycam..:)

OPC tampon? Nerde?

OPC tampon? Nerde?
ankarada opel garage da var sanırım...Hakan abi opc tüm parçalar var demişti..yoksa bile ii bi fiberci seçip kendin bile yaptırabilirsin..:)

Kendim yaptırırken remini versem yetiyor mu istediğim parçanın yoksa teknik resmini mi istiyorlar 3 görünüş :)

Önce arka kapı kollarını yok et ozaman.
Aracın Resimleri koy arkadaşlar sanal modifiye uapsın.
Beğenirsen uygulamaya geçersin.

Geri