beşiktaş'tan zeytinburnu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ibis otel sahil yolunda zeytinburnu sapağına gelmeden.

İbis Hotel e gitmek istiyorsan, Trene bineceksin...

Zeytinburnu İstasyonunda ineceksin, Kazlıçeşme İstasyonu uzak kalır.

Tramvay güzergahı E-5 e yakın gidiyor Zeytinburnunda. Ama sen İllaki Tramvay ile geleceğim diyorsan, İBİS HOTEL e yakın tramvay durağı yok, Akşemsettin durağında inersin, oradan atla taksiye en fazla 10 dakikada seni Otele bırakır.

yaa erkek olmanın dezavantajı kız olsa forumdan 50 kısı zıplardı ben alıyım gotururum senı dıye :)

otobüs neyinize yetmiyor ki:)

ibis hotel, Mustafa Gökay Beyin yazdığı gibi zeytinburnu sahilde...hatta yanında Novotel var, ilk açıldığı hafta bir gece kalmıştım. Fransız menşeili bir turizm firmasının otelleri.novotel yüksekliği ve çevresinin boş olmasından dolayı baya uzaktan bile rahatlıkla görülür.
tramvay oraya ters kalır.eğer toplu taşımayla gideceksen tren diyen arkadaşları dinlemen faydalı...

Haydarpaşa'da indikten sonra Beşiktaşa uğrayacaksın anladığım kadarıyla. Haydarpaşadan inince yürümen lazım Kadıköy meydanının az daha ilerisinde İDO Beşiktaş - Kabataş iskelesi var. Sorarsın olmadı. Oradan vapura binince Beşiktaş meydanında inersin. Beşiktaştan sonra Zeytinburnuna gidebilmen için en yakın Kabataşa gidip oradan tramvaya binmen gerekiyor. Zeytinburnuna en rahat şekilde tramvayla gidersin.

Beşiktaştan Kabataşa gitmek için yürüyebilirsin 10 dakika mesafe. Yürümek istemezsen Beşiktaştan bir sürü otobüs geçer. Kabataş yazar üstlerinde zaten. Yazmazsa da eminönü topkapı tophane fındıklı falan yazar. Hangisine binersen bin Kabataşa gidersin. Bu otobüslere binince 2-3 durak kadar gittikten sonra inönü stadını görürsün. Stadı geçer geçmez düğmeye bas Kabataş'tasın :) Kabataşta kendini tramvaya attın mı işin tamam. İnş yardımcı olabilmişimdir :)
Ankara'dan,İstanbul adresi tarifi için :alkis:

İbis Hotel e gitmek istiyorsan, Trene bineceksin...

Zeytinburnu İstasyonunda ineceksin, Kazlıçeşme İstasyonu uzak kalır.

Tramvay güzergahı E-5 e yakın gidiyor Zeytinburnunda. Ama sen İllaki Tramvay ile geleceğim diyorsan, İBİS HOTEL e yakın tramvay durağı yok, Akşemsettin durağında inersin, oradan atla taksiye en fazla 10 dakikada seni Otele bırakır.

tşk ederım dostum ama pek bılemdıgım ıcın hangısı daha ii olur bılemıyorum sizce ne yapmayalıyım

Geri