beşiktaş'tan zeytinburnu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tşk ederım dostum ama pek bılemdıgım ıcın hangısı daha ii olur bılemıyorum sizce ne yapmayalıyım
İbis hotel sahildeymiş bak. Arkadaşlar doğru söylüyo tramvay çok içeriden gider sana çok uzak kalır Akşemsettin'de insen tek başına gidemezsin kesin kaybolursun karışıktır Zeytinburnu. Taksiye falan binmen lazım, taksicide bilmediğini anlar dolaştırır seni. Tren yanlış bilmiyorsam Sirkeci tren garından kalkıyor. Banliyo trenini kastediyor olsa gerek arkadaşlar. Sirkeci'den çıkıp sahilden Yeşilköy-Bakırköy tarafına giden trene bineceksin. Zeytinburnu durağında incen. Yakındır sanırsam. Oralarda sorarsın.

Sirkeci garını bulabilmek için benim tarif ettiğim gibi Haydarpaşa'dan Eminönü vapuruyla Eminönü'ne git. Eminönü'nde Sultanahmet tabelalarını takip et. En fazla 5-6 dakika yürürsün. Garı görürsün.

Son düzenleme:
Burak nasılsın? epeydir muhabbet edemedik.

Sağolasın Atilla uğraşıyoruz valla sen nasılsın? :rolleyes: Araba yokken en ufak şeyle bile uğraşırken zorlanıyoz napalım seneye kadar alma şansım yok. Hayırlısı olsun. Sende durumlar nasıl?

İyidir ne olsun, aynı... Evet araba yokken zor oluyor, epey bir süre bende arabasızdım, iyi bilirim. Ramazan öncesi aldım bende... astra h 1.3 cdti alacaktım ama kalkış hantallığı konusu biraz canımı sıkıyordu, üstelik 2008 model arabalara 33-34 hatta 35 istiyorlardı, bende focusa yöneldim onun da motoru dışında diğer yönlerini astra kadar beğenmedim. sonra bir gün arkadaşın birinde tsi gördüm ve ilk görüşte aşk:)

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah sen hız seviyorsun sanırsam aman ha süratli arabadır.

Arkadaşlar istanbulda oturan bi komutanım vardı izin alabilirsem ben seni götürürüm dedi ama gelemezsemde taksımden çiçekçilerin onunden sahilden gecen dolmuşlara binersen tam otelın onunde inersin dedi bu şekılde en iyisi olacak galiba

Arkadaşlar istanbulda oturan bi komutanım vardı izin alabilirsem ben seni götürürüm dedi ama gelemezsemde taksımden çiçekçilerin onunden sahilden gecen dolmuşlara binersen tam otelın onunde inersin dedi bu şekılde en iyisi olacak galiba
E şimdide Haydarpaşa'dan Taksime gitmen lazım yolunu çok uzatırsın. Yukarıda tarif ettiğim en kısa ve en rahat gidebileceğin şekil. Karışık değil yani burdan öyle görünür. Vapurla karşıya geç, trene bin gardan. Sen bilirsin yine de ;)

Bu iş iyice karıştı. Burak'ın dediği gibi taksim ters kalıyor. en iyisi kadıköyden geç sirkeciye- sahil yolunda bin taksiye- ordan ibis otel 10 lira yazar...

Son düzenleme:
Geri