HAyırlı Olsun. Güle güle kazasız sıkıntısız günlerde kullanman dileğiyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amin hocam teşekkür ederim.
Cam filmlerini en kısa zamanda söktürmek niyetindeyim hocam hem bir kere polis çevirdi (eski aracım siyahtı hiç sorun yaşamamıştım, sanırım beyazda daha dikkat çekiyor), hem de üzerindeki filmlerin rengi çıplak gözle güzel gözükmüyor, renkler solmuş ve bozarmışlar.
Çevirmeden önce niyetim kaliteli bir film çektirmekti ama sorun yaşamaktan çekiniyorum, bu nedenle tak matik perdelerden almaya niyetlendim.
Aslında B sütunun boş olması benim de gözümü tırmalıyor ama bakalım ufak ufak sıraya alabilirim
Bod perdelerden bahsediyorsun abi sanırım..ya bende niyetliyim ancak bizim araç için yapılan modelde arka cam iki parça halinde..o yüzden alasım gelmiyor pek.
Bu arada o sütun için serviste orjinal kaplamayı satıyorlardı bi ara hemde uygun fiyata abi bi sorun isterseniz..
maşallah allah hata kaza vermesin bende h kasa aynı kar beyaz bı astra istiyorum ama daha yorgan bıraz kısa kalıyor ona kalkısınca. ne kadar a mal oldu zannedersem temız bı arac corsa ve astra satıs ve alıs fıyatlarınızı ogrenebılırmıyım. tekrar güler yüzlü güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.