Beyaz Plakalık Ampulü Astra-H?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Uzun zamandır sitelerde araştırıyorum ama bi türlü astra h'de arka plakalık ampulü deneyen bulamadım.Genelde herkes arıza lambası yakar diyo altı üstü 2 tane küçücük ampül?
Saygılar...

mtec takarsanız problem yaşamazsınız... 10 tl dir fiyatı...

Ben de var Hakan. Arıza lambası falan yakmadı. fakat ledli ampul değil bildiğim mtec dipsiz beyaz ampul taktım. ledli ampuller arıza lambasını yakıyor. çok kolay takması. bi tornavidayla kenardan kasarak çıkarıyorsun lambayı.

Hmm.o zaman abime bi sürpriz yapiim..:):)Peki beyaz oldugunu belli ediyomu gece bazıları var gene aynı sarı yanıyoda..

benm plakalıkta ledli var. fakat arıza lambası yakmıyor. ama şöyle de bişey var bi yanıyo bi yanmıyo anlamadım gitti :) en iyisi mtec güzel randuman alırsın şüphen olmasın ;)

ben corsama taktım 4 lü ledlerden arıza lambası yakmadı hatta tavan lambaları bagaj lambası ön parkları hepsini 4 lü led yaptım. Ve görselliği akşamları mükemmel. Mtec beyaz park ampülleri ledler gibi beyaz değil ama sarılara göre daha iyi.

bende mtec taktırdım montaj çok basit aydınlatmada çok başarılı arıza lambasıda kesinlikle yakmıyor.

Belli ediyor. Hatta benim ki mora kaçıyor. Ama mtec tak bulabilirsen.

ben daha dün çiftini 10 liraya aldım mteclerin ;)

Valla bende led denedim ama sigortası attı lambanın.yerini bilmediğim içinde bütün sigortaları söküp takmak zorunda kaldım. mtec'te hiç problem olmadı.

Geri