Beyaz Plakalık Ampulü Astra-H?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öyle bi muhabbet bende duymuştum ledli beyazlar bizim astralarda sigortayı attırıyormuş. dediğim gibi bendeki bi yanıyo bi yanmıyo ama sigortayı attırdıgı zaman nasıl bi durum oluyor hiç karşılaşmadım açıkçası :S

öyle bi muhabbet bende duymuştum ledli beyazlar bizim astralarda sigortayı attırıyormuş. dediğim gibi bendeki bi yanıyo bi yanmıyo ama sigortayı attırdıgı zaman nasıl bi durum oluyor hiç karşılaşmadım açıkçası :S

park ampüllerinin dıştaki telleri temassızlık yapıyordur o tırnakları düzelt hafif esneterek kaldır belki düzelir.

Allah karşılaştırmasın zaten. 2tane sigorta kutusu var, açıklayıcı hiçbirşeyde yok! sök tak sök tak :) :) mtec iyi ama tavsiye ederim.

Kaş yapalım derken göz çıkarmıyım ya montajı basit masit dedin ugur abi ama sigorta falan :)

Yok abicim basit montajı ama sen led işine girme. direk mtec tak sorun olmaz.

Hakan mtec için şüphen olmasın hiç bir sorun yaşamazsın. Ondan başka da alma zaten. Biz ledli için konusuyoruz kafan karışmasın ;)

Tamam o zaman yarın dipsiz mtec alır takarım inş 10 dur :):D

park ampüllerinin dıştaki telleri temassızlık yapıyordur o tırnakları düzelt hafif esneterek kaldır belki düzelir.

bu dediğinizi yapmıştım ancak misal kapıyı açıp kapatayım sönüyo o da her zaman değil bazen. hiç belli olmuyo yani mtec takıcam bende plakalıga

2,5 seneden beri kullanıorum hiç bi sorun falan yok mtec:)) görüntü de süper
hatta park ampulleri de mtec hiç bir sorun yok renk olarak ta süper

hayırdır Hakan ampul mü takıyosun arabaya:D:D
ben gelince bakarız bakim.

Geri