Beyler bu egzoz neden böyle

yanlış anlaşılmaya neden olduğum için kusuruma bakmayın. Benim amacım opeli yüceltip övmek değil. Savunmak da değil. Aslında benim yazma nedenimde opel değil. Hyundai Accent Era aracının bu kadar övülüp yüceltilmesi. Ben bu yorumu eleştirdim ve sanki küfür etmişim gibi tepkiler aldım ve kusura bakmayın araç sahibinin arkadaşları da direk cephelendiler. Taraf tutmaktan kastım bu idi. Yoksa Caner bey kendinizin de era yı eleştiriyorsunuz fakat arkadaşınızı korumak için bana cephe alıyorsunuz. Opeli sevmediğiniz halde dile getirmemeniz saygılı olduğunuzdandır. Uzatmak istemiyorum bu forumu seviyorum ve tartışma olsun istemiyorum. Herkesten özür diliyorum.
Tolga kardeşim ben yazdıklarımı seni yada bir başkasına karşı yada desteklemek için yazmadım ortaya yazdım... Ben aracımdan memnunum bundan sonrasında da allah nasip eder astra j düünüyorum. Tabiki uzatmaya gerek yok :)

ne gibi :) 100 bin km de daha:D

ahahah eski resmilerinii yolıyım istersennn:D:D lakabıı pert oğuzhandıı aaaaa pot kırdımmmm :maden::maden::maden: saka saka guzel araçtıı ondayken cok guzel bakardı bildiğim kadarıyla egzos sistemi değiştirmişti o yuzden ole eksozu kazasızzz belasızzz=)

ahahah eski resmilerinii yolıyım istersennn:D:D lakabıı pert oğuzhandıı aaaaa pot kırdımmmm :maden::maden::maden: saka saka guzel araçtıı ondayken cok guzel bakardı bildiğim kadarıyla egzos sistemi değiştirmişti o yuzden ole eksozu kazasızzz belasızzz=)

varsa beklerim :rakir:

Geri