Beylikdüzü Sonax'ta Foruma Özel İndirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eRg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Beylikdüzü Sonax'ta Foruma Özel İndirim

Sonaxı aradım dedim nedir durum nereye açılacak.Elimdeki fişleri ne yapacağım.Adamın cebini verdi sonra kaybettim numarayı aramayı unuttum.
Sahibi para göz dolandırıcı bir insan değildi zaten.İşleri kötü gitmiş olabilir veya başka bir yere geçmiş olabilirler ama nereye geçtiklerine dair bir yazı da yok.Yıkıntı yere Aka koleji tabela asmış onlar oraya büyük ihtimal okul yapacaklar.

Bu fiyatlar çok arkadaşlar ayrıca yaptıkları hiçbirşeyde yok bence araba 3-5 gün parıldıyor ondan sonra yine aynı benim bakırköy bahçelievler civarında bir sonax bayisinde yakın arkadaşlarım var neler yaptıklarını hangi ürünleri kullandıklarını az çok görüyorum biliyorum birçok isim altında yok nano yok premium yaldızlı yalanlar faydası yokmu mutlaka vardır ama bu rakamlar inanın çok fazla.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Bu fiyatlar çok arkadaşlar ayrıca yaptıkları hiçbirşeyde yok bence araba 3-5 gün parıldıyor ondan sonra yine aynı benim bakırköy bahçelievler civarında bir sonax bayisinde yakın arkadaşlarım var neler yaptıklarını hangi ürünleri kullandıklarını az çok görüyorum biliyorum birçok isim altında yok nano yok premium yaldızlı yalanlar faydası yokmu mutlaka vardır ama bu rakamlar inanın çok fazla.
045thumbsup

Ben nano koruma+motor koruma+döşeme koruma yı 300 TL ye yaptırmıştım.

Geri