- Konuyu Başlatan
kolay gelsin zoru başarmışşınız...corsa combo mercekli veya normal farları açmak tamamen zulüm...her ikisinide açtım ve çok zorlandım sizde aynı zorluğu yaşadınız mı?
evet ama şu şekilde çözüm bulduk. arkadaki siyah plastik, yapıştırıcı silikondan önce eriyor. onu yeterince ısıtıp, spatula ve kontrol kalemi yardımı ile ayırdık. daha sonra birleştirirken aynı şekilde onları ısıtıp tekrar şeklini vereceğiz şu anda çok kotu durumda farın arka siyah plastiği ama valeo ve hella farlarda bu durum sözkonusuymuş.
yok ben hergun yeni birşey ekliyorum ama malum şimdi ben farı halojen olarak yakıp duvarda şeklini alacağım. sonra kesip montajını yaparken bi-xenon merceklerin duvarda oldumu olmadımı görmem için D2S ampullere ihtiyacım olacak. bu yüzden de D2S ampullerın gelmesını bekliyorum. oyle kesip biçeyim ki sıcağı sıcağına doğru ölçü alayım.ohooo herkes konu başlıklarını verip verip kaçıyor, bizde bittimi bitecek mi merakta kalıyoruz kolay gelsin hayırlısıyla başarırsınız umarım.:good:
bi xenon montajını yapınca uzun far kısmını ne olarak kullanacaksınız?
iptal etmeyi dusunuyorum. belki de ikisini de kullanırım hem kısa lar yansın, hem mercek yansın.