- Konuyu Başlatan
ben söktürmedim. kim söktü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben söktürmedim. kim söktü
bı xenon yapan yer var bı gıdıemedım astra g farına oluyor far ve mekanızma malzemesı 300 tl tutuyor ,icılık falan bı xzeonu fara yerlestırmesı falan 400 450 buluyor bursadamelih atı alan üsküdarı geçti millet bixenonla artislik yapanlara sellektör çekiyor. bizde sende beklemedeyiz.
yap şunu artık ta senden cesaret alıp bende benim astraya yapayım.
senle çıktık bu yola senle devam edelim
bı xenon yapan yer var bı gıdıemedım astra g farına oluyor far ve mekanızma malzemesı 300 tl tutuyor ,icılık falan bı xzeonu fara yerlestırmesı falan 400 450 buluyor bursada
sahıbınden.comda yapan bı farma var hersey sıfır oda 600 cıvarı ıstıyor 2 sene garantılı
sığıyorsa sıkıntı yok. melih bitirsin kısmetse bizde yaparız. 600 tl noldu yani.
bixenon mercek 80 tlye almıştı melih sanki ampülleriyle öldürsen 200 e maal olur. 600 tlye nolmuş. arabanın farlarımı sıfırlıyorlar.
adam dükkanın kirasını çıkartıcak
kesınlıkle katılıyorum farın camını cıkarmak çok buyuk dert...çıkaracak arkadas varsa bunu bilip işe girişsinbi xenon yapmak sıkıntı değil, farın camını ayırmak sıkıntı. valeo larda boyle bir sıkıntı var. eger depo farı olup temiz kondisyonda takas etmek ısteyen olursa hemen ederim.