Biber gazı hakkında görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan waziley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olgun ve kendini bilen bir insan olarak insana karşı kullanmak amacıyla hiçbirşey taşımamak lazım. Uzun yola çok gittiğim için köy yolunda tenhada nolur nolmaz bir sopa taşırım.Aklımda bile olmaz arabada olduğu.Uzun yola gitmiyor olsam onu da taşımak istemiyorum.Çok şükür hiç lazım olmadı.

en iyisi haydar.biber gazı bana biraz kız işi gibi geliyo.erkek adam çeker haydarı iner :D

Kaçanın anası ağlamaz :)

limon olunca ne oluyor ki :)
ortaya acılı eşkili bir salata cıkıyormus :):)

Gaz yemeyenler belli oluyor :D limon acıyı hafifletir :)

memur eylemlerinde falan hiç görmediniz mi millet limon sürer yüzüne :D

o değilde vah halimize ya. sanki savaş hali yaşıyoruz. bende şirket aracımda fiber optik kablo taşıyorum sopa niyetine ama niye ya? niye taşımak zorundayız ki? ne biçim bi milletiz böyle?

En iyisi bilek gücüdür ya dayak yersiniz yada dayak atarsınız , ama karşıdaki adamda haydar , biber gazı, v.b. varsa ozamanda ben dayımdan arakladığım polis jopunu kullanırım , şu ana kadar , araç kullanırken 10 kavgaya karışmışımdır , 8 kere dövdüm 2 kere dayak yedim , birde şöyle bir durum var büyüdüğünüz yer itibari ile sürekli kavga eden bir gençliğiniz olduysa , kavgadan asla korkmuyorsunuz .

En iyisi bilek gücüdür ya dayak yersiniz yada dayak atarsınız , ama karşıdaki adamda haydar , biber gazı, v.b. varsa ozamanda ben dayımdan arakladığım polis jopunu kullanırım , şu ana kadar , araç kullanırken 10 kavgaya karışmışımdır , 8 kere dövdüm 2 kere dayak yedim , birde şöyle bir durum var büyüdüğünüz yer itibari ile sürekli kavga eden bir gençliğiniz olduysa , kavgadan asla korkmuyorsunuz .

varol angaralı :D aynen öyle.kavga bizim için ekmek su gibidir.yüzüm gözüm hep yara izi benim.küçükkenki kavgalardan :)

Sıkacan biber gazını kaçacan.

sürekli tedirgin araç kullanmaya gerek yok,
bu sefer o gerginlikle büyümeyecek olayların da büyümesine sebep olunabilir.

mümkün olduğunca temastan kaçınmak lazım, çare kalmazsa artık allah ne verdiyse.

Nedir bu iktidarsızlığını direksiyon başında tatmin olmaya çalışarak örtmeye çalışan Ankara'lı sürücü(!) lerden çektiğimiz.

İzmir Karşıyakalı'yım, üniversiteye kadar orada geçirdiğim zaman boyunca çocukluğumda annemden yediğim sopalar dışında (ellerin dert görmesin anacım) kavgaya şahit olmadım. Sonra 10 sene istanbul'da yaşadım, 1 sene Bursa, 1 sene Aydın, 1 sene Edirne. Yok arkadaş, Ankara'daki gibi bir trafik kültürü(!), anlayışı(!), saygısı(!)na rastlamadım.

Aslında ankarada uzak durulması gereken kuş serisi araç sahipleri.

Geri