Biber gazı hakkında görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan waziley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vurunca adam yerine konulup başına bela olacak itlerle dalaşmaktansa özür dile alttan al çek git. çünkü insan bazen sinirleniyor gerçekten elimde sopa silah bıçak vs. ne varsa kullanırsın o durumdayken. ama gerçekten beş para etmez adamlar sen vurursa adam sayılırlar.

vurunca adam yerine konulup başına bela olacak itlerle dalaşmaktansa özür dile alttan al çek git. çünkü insan bazen sinirleniyor gerçekten elimde sopa silah bıçak vs. ne varsa kullanırsın o durumdayken. ama gerçekten beş para etmez adamlar sen vurursa adam sayılırlar.

En güzel yaklaşım bu bence, eyvallah deyip çekip gitmek. Ama arkadaşın dediği gibi, bazen peşinden geliyorlar adamın, geçen gece kuşun birine (murat 131 şahin) sadece 1 kere selektör yaptım, yapmaz olaydım, adam neredeyse evime kadar takip etti beni. Araçta eşim var, çocuğum var, stres oluyor insan.

Biber gazını taşımak suç değil arkadaşlar. Ancak meşru müdafaa harici bunun kullanımı sonucunda karşınızdaki zarar görürse TCK kapsamında sorumlusunuz. Saldırıyı savuşturmak amacıyla kullanılırsa mantıklı esasında, kullanmak gerek:) Ama karşındakini kavga esnasında etkisiz hale getirmek ve daha sonra eşek sudan gelinceye kadar dövmek mantığa sığar mı onu da siz bırakıyorum. En iyisi sık uzaklaş veya hiç karışma uzaklaş. Sizde biber gazı, haydar, plastik boru vb. olabilir ama karşıdaki insanda neler olacağını bilemezsiniz malum biber gazı veya haydarın etki mesafesi kısa:( Ama bir tüfeğin 200 metreden, normal bir tabancanın ise 20-30 metreden kolaylıkla sizi vurabileceğini unutmamak lazım. Bilek gücü de hikaye arkadaşlar, insan canı 1 liralık fişekle eşdeğer veya basit bir çakı. İstediğin kadar kavga et yok ben burada büyüdüm yok ben şurada bu kadar kavga ettim hepsi hikaye. Sonunuz gazetelerin üçüncü sayfası olur en fazla.

Aslında ankarada uzak durulması gereken kuş serisi araç sahipleri.

bmw e30 ve faça e36 ları da bu listeye ekleyelim.

Ne gerek var bunlara, sen delikanlı gibi inersin aşağıya karşındaki kaypak çeker silahı vurur seni...mezar taşına çok delikanlıydı yazsalar ne olacak ?? En güzeli hiç bulaşmamak, kimin ne oldu belli değil ama benim ne oldugum kim oldugum belli, sorumluluklarım evde beni bekleyen ailem var, elin iti ile köpeği ile dalaşamam. Allah dalaşmak zorunda da bırakmasın....

Geçen sene bende temiz bi şekilli felan bezbol sopası yaptırmıştım arabaya daha kullanmak nasip olmadı inşallahda olmaz.Babam sürünce olmuyor zatende ben ona göre daha asabiyim amcamdan gelen bi gen olsa gerek ondada sürekli bi silah bulunur fakat geçenlerde kasanın içinde kalmış o gecede hırsız girince kasayıda almılar oda orda gitti.Neyse çok konuştum Kavganın iyisine lanet olsun diyorum Allah göstermesin beterin beteri var

Bende Sopa ve jop var jopu arkadasa verdım sopa duruyor ısede yarıyor gecen adamın tekı el kol hareketı yaptı ındı arabadan sopayla cıktım adam bındı arabasına tıpıs tıpıs bındı gıttı :) zaten adam ustume yuruseydı sopayı atıp normal dalacaktımda gıttı ılla ozel bır sey olmasına gerek yok o sınırle ne bulursan gecırıyorsun zaten gecen bı kavgaya sahıt oldum adam ındı sopayla otekındede bır sey sopayla adamın ustune yurumeye basladı otekı adam bagajdan matkapı cıkarıp kafasına bı vurdu adam tıpıs tıpıs gıttı .) eger adam sopayı cıkarmasaydı dayagıda yemezdı yanı bazen sopa vb.. seyler yararlı degıl zararlı oluyor :)

Arkadaşlar aracıma biber gazı almayı düşünüyorum.E malum ankaranın sinirli sürücülerine karşı.Geçenlerde tali yoldan çıkan birine çarpıyordum.Zor kurtardım.Sonra sellektör felan yaptım.Işıkta önüme kırdılar.Bende kapıyı kilitledim.Kapıyı açsalar 2 kişi linç edecekti beni.Hatalı onlar olduğu halde.
Sizin fikirleriniz nedir?

adamlar maganda işte ne yapacan kapını kitlemekle en iyisini yapmışsın,Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyim..

Ne gerek var bunlara, sen delikanlı gibi inersin aşağıya karşındaki kaypak çeker silahı vurur seni...mezar taşına çok delikanlıydı yazsalar ne olacak ?? En güzeli hiç bulaşmamak, kimin ne oldu belli değil ama benim ne oldugum kim oldugum belli, sorumluluklarım evde beni bekleyen ailem var, elin iti ile köpeği ile dalaşamam. Allah dalaşmak zorunda da bırakmasın....

ee Köroğlu boşunamı demiş;
Silah icat oldu,mertlik bozuldu diye...
yazdıklarınıza katılıyorum.

Aslında ankarada uzak durulması gereken kuş serisi araç sahipleri.

ve birde ankara oyun havalarını yüksek sesle dinleyen araçlar:)

Geri