27 Ocak 2012 #11 muebbet Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 7 Ocak 2010 Mesajlar 1,679 Tepkime puanı 2 Puanları 36 Yaş 39 Siteyi ziyaret et v.a.s ama geçen hafta ne çektim oralarda Allahım :S kar varmı hala?
28 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #12 B b2comfort Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et Ghent' Alıntı: Selamlar... Hoşgeldiniz! Benim Corsa opc'yi Bilecik Bozhöyük'e sattım, cok yakın bir arkadaşım oralarda geziniyordur belki denk gelirsiniz Genişletmek için tıkla ... Aynen gezior hacı abi burlarda çok düzgün bir araç ama Hala 34 plakalı olarak
Ghent' Alıntı: Selamlar... Hoşgeldiniz! Benim Corsa opc'yi Bilecik Bozhöyük'e sattım, cok yakın bir arkadaşım oralarda geziniyordur belki denk gelirsiniz Genişletmek için tıkla ... Aynen gezior hacı abi burlarda çok düzgün bir araç ama Hala 34 plakalı olarak
28 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #13 B b2comfort Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ocak 2012 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et muebbet' Alıntı: v.a.s ama geçen hafta ne çektim oralarda Allahım :S kar varmı hala? Genişletmek için tıkla ... Abey manyak kar var buralarda sen öncede bozüyük bilecik yolundan gecmemissen yinede iyi gitmissin gitcegin yere onceden tek serit yoldu oralar
muebbet' Alıntı: v.a.s ama geçen hafta ne çektim oralarda Allahım :S kar varmı hala? Genişletmek için tıkla ... Abey manyak kar var buralarda sen öncede bozüyük bilecik yolundan gecmemissen yinede iyi gitmissin gitcegin yere onceden tek serit yoldu oralar