binek opel otomobillerin 0-100 leri :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
srh03;

Opelim net'e hışgeldin.Foruma mesaj yazmadan önce kendini Üye arşivi anabaşlığı altında tanıtmalısın.Anlayışın için teşekkurler

Performans isteyen opelciler için OPC geliştirildi. ;)

kim opele yavaş diyosa yanılıyo... opel arabasını kullanmayı bilen adam performansını o zaman anlar... ben trafikte 1,6 araçların hepsinin kafasına veriyorum... hangi marka gelirse gelsin... astra hiçte yavaş bi araba değil...

Ben aynı fikirde değilim.
Diğer 1,6 araçlar aynı mantıklamı kalkış yapıyor trafikte

Allaha şükür focus,bora,corolla ve stilo yu perişan ettim özellikle ikinci viteste maksimum torkta direksiyon kitleniyor yani araba sırtımı koltuğa yapıştırıyor

atak bir kalkışa binek arabanın ihtiyacı yok. zaten bu tip kalkışlarda yıpranma payı oldukçada fazla(debriyaj felan). bu yıpranmayı da hiçbir firma istemez. ama arkadaşların dediği gibi 2-3 hatta 4. viteslerde araç daha atak olabiliyor. bu da malum birazda güvenlik için. bence adamlar bizim düşündüğümüzden çok daha fazlasını düşünüyorlardır. bize de tercihlerimizi belirleyip istenilen karakterde araca binmek düşüyor...

Astra 1.7CDTI' Alıntı:
Allaha şükür focus,bora,corolla ve stilo yu perişan ettim özellikle ikinci viteste maksimum torkta direksiyon kitleniyor yani araba sırtımı koltuğa yapıştırıyor

Yukarda sözüne ettiğin araçlar benzinli versiyon araçlar ise ve sen perişan ettiğini söylüyorsan bence çok büyük bir başarı öyküsü değil sonuçta 1.7 CDTI 2300 devir de 240 Nm yi görebiliyor.Ama diğer araçların tork değerleri 150-155 nm aralığında
Sonuç olarak Opel in Ecotec motor teknolojisi performansa yönelik değil ekonomi ye yönelik hizmet ediyor.
Bir şey daha,ben de Astra 1,6 kullanıyorum ama kalkışta 1,3 CDTI bana toz yutturuyor.

arkadaşım focus tdci da gördüm accent crdi da yine aynı mevzu yaşandı bence binek otoda performans arayanlarda artık dizele yönelmeli hemde ekonomisi var değilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri