binek opel otomobillerin 0-100 leri :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğru bende ışıklalarda kimseyle takışmak istemiyom

Türkiyemizde motorin ile benzin fiyatlarındaki mesafe iyice daraldı.Ayrıca bildiğim kadarı ile motorinli araçların bakım maliyetleride yüksek

asTRa' Alıntı:
Türkiyemizde motorin ile benzin fiyatlarındaki mesafe iyice daraldı.Ayrıca bildiğim kadarı ile motorinli araçların bakım maliyetleride yüksek

artı bildiğim kadarıyla bakım aralığı da daha kısa benzinliye göre...

valla arabam 25.000 km de arabayı alalı bir buçuk sene oldu servise iki kez gittim birincide bakım için ikincisinde kendileri çağırdılar ücretsiz bir hortum değiştirdiler yani artık o kadar masraflı değil dizeller

Ecotec(2.0 16v) diye üretiyorlar ama pek de ekonomik oldugu söylenemez diğer markalarda aynı sekilde yakarken daha fazla performans gösteriyor bence ekotech tam bir fiyasko..opellerin hız sorunu bence vites oranlarından ve ağırlıktan kaynaklanıyor..

bence o kadarda kötü değil,en azından benim arabanın sınıfındaki araçlar benden pekte hızlı değiller,,zaten 1.6 sınıfında japonlardan başka hızlı arabada yok gibi opellerden hızlı olan,,,zaten düzde sizi geçselerde virajlarda opelin kendini evinde hissettiği yerler :)ama kalkışlarda pek şanslı değiliz :)

opelin olayı 2. ve 3. vites ayrıca deviri 3000 üzerinde tuttuğunuz zaman çok fazla olmasa da kaliteli bi performans sunuyor...

merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. Bence opelin şasinin ağırlığının yanında bir de vites sorunu var. Vites aralıkları orta sınıf otomobil orta sınıf alıyor mantığıyla tamamen ekonomiye yönelik yapılmış :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri