Eğer devlet bu kadar yüksek vergi hatta verginin de vergisini almasa, o zaman Servislerde araç satabilmek için aşırı indirimlere gitmek zorunda kalmazlar.. Ucuz etin yahnisi yavan oluyor adam madem kazandığım bütün para devlete vergi olarak gidiyor o zaman bende ona göre eleman maaşı öderim ona göre usta maaşı öderim ona göre hizmet veririm mantığıyla yaklaşıyor. Ben aracı satın alırken yarı peşin yarı kredi aldım.. Normalde 3-4 gün sürecek işlemleri YARIM GÖNDE garanti bankası ve OPAN işbirliği sayesinde hallettik.. Demekki bu servisler araç satarken bu kadar hızlıysa o zaman İSTESELER bize hizmet verirken de o kadar hızlı olurlar..
Sadece OPEL değil arkadaşlar internette araştırın çoğu servis aynı o çok övdüğünüz TOYOTA bile Arıza tespiti için Hem randevu/gün veriyor hemde yaptırsanız da yaptırmasanız da 100TL sizden koparıyor ben ödedim de biliyorum.. 5dk Makineye bağladı 2dk. da test sürüşü yaptı BASKI BALATA değişecek dedi 1500TL
(Zaten ben servise baskı balata bitmiş değiştirin şikayetiyle gitmiştim 011zaa ) 900 e Sanayide yaptırdım 2007 model Corolla.....