Bir depo kaç km gider?

en son veriler. 100 tl dizel doldurdum. 2 gün istanbul gebze yaptım. ilk gün 120 km/h hızla gittim. 2. gün 170 ten aşağıya inmedim. artı 2. gün akşamı gebze den kadıköye gittim. yine 150-190 arası gittim. bugün kalan mazotla full şehir içi kullandım. toplamda bu hızlarla 690 km yol yaptım. kısacası çok mutluyum:)))

39.6 lt dizel ile 745 km Şirket aracı ile (2008 albea) şehir içi (fazla ışık olmayan)+ şehir dışı

vallahi şehir içi taş patlasın gidemez de hadi giti diyelim 600 max şehirler arası da 90 km hızı geçmesen denedim 1100 km çok rahat gidiyor k.maraş elzığ arası 600 km gidiş geliş bir depoylan 2 kere indim 1200 yapıyor o da çok rahat hemde ama şehir içi mümkün deyikl 800 600 bile çok zorrr zanetmiyorum varsa bir yanlışım düzeltin arkadaşlar

600km geçer diye düşünüyorum ama 800km çok zor o kadar kasmama rağmen 725 i şahsen ben geçemedim. Belki de arkadaşın kullanım yerlerinde trafik lambası ve trafik çok fazla yoğun olmayan bölgelerde seyir ediyor olabilir.

İyi günler.

astra 1.3 CDTI sp
sehirlerarası 110-120 km arası 1000-1100km mesafe ama 1000 garanti
sehiriçi trafiğe ve sürüs tipine göre 700 850km arası ne kadar az agresif kullanılırsa bu seviyenin ustunede cıkabiliyo.

iki depo ile yatağan-ağrı yol yaptım.iki gün sürdü.Okullar kapanınca ilk gün Ağrı- Konya yapmıştım.Toplam 1830 km.Benim depo 55 litre olmalı.

bir depo ile ne kadar km yapıyorsunuz?

arkadalar 116 ytl ye doldurdugum depo ile (yaklaşık47-48 lt kadardı) sadece sehir içinde 667 km yol yaptım. Sizce nasıl? Sizde durumlar ne alemde?

Yarimin altina hic indirmedigim icin pratikte bilmiyorum ne kadar yaptigimi, ama yol bilgisayari verilerinden biliyorum ki sehir icinde 950 km menzilim oluyor depo full oldugunda, yarima yaklastiginda da 500 km menzil veriyor.

Uzun yolda 1350ye kadar cikiyor menzilim.

NOT: Direkt kullanisla alakali, oyle ki yanimda yolcu olsaniz sikilirsiniz bazilariniz. Cunku aheste kullanirim..

Geri