Bir küçük kırmızı corsa

20130504150258.jpg

20130504150247.jpg

Bunlar da benden.

Bana teşekkürü borç bilirsin diye düşündüm ama tırt çıktın be Çaner :maden:
aynen kardeşim :) eksik olmasın alicanım da devamlı gidip geldi :) ben resim çekmişsindir biraz dedim..

Rektefiye iyidir, tertemiz sorunsuzca binersin inş. Caner'im. Pistonların ilk hali çok hoşuma gider, pırıl pırıl. :D
allah razı olsun abi sağol,rektifiyelik bir durum yoktu bu arada :)
arabanın yürürü zaten biliniyor :D
sadece bir ses için valf kapağını açtık,bir çıtırtı vardı,bir baktık egzantrik mili çark ı bozulmuş,e iyi dedik egzantriği değiştirirken bir baktık ki 2. şok araba lifterli değil iticili çıktı :)
e dedik madem bu arabanın sibop ayarı ihtiyacıda var :) dedik gitsin rektifiye ye ,güzelce kurumları temizlenir silindir kapağının şimli olduğu için ayarlarınıda yapar gönderirler :)
silindir kapağı sökük silindirleri incelerken 3. silindirde hafik bir krepaj gördük...
eveet hayır derken :Dmakina komple indi aşağıya...
ve şimdi eski çalışmasına göre inanılmaz sarsıntısız ve sessiz..
ilk sahibi oldum artıkın corsan nın :)

durum bu abi :D

Çıldırdığın anlar da var ama koymak istemedim :)
tiner li anlar mı kardeşim :)

ve;

olcayım çok sağol beğendiğine çok sevindim,aynı şekilde kudret abi..

metin im görmek isterdim seni ama sen istanbul un bir ucunda ben bir ucu,birde kıta farkı var :)
kısmet olursa yine görüşürüz :)

Piston mu onlar :sulanma:
Allah dört tekerine de taş değirmesin kardeşim ;)

maşallah janer araban hem içten, hemde dıştan cayır cayır yanıyor ellam, aracın motorunuda hem içten hemde dıştan yanmalı motora çevirmişsin harika görünüyor. :) Allah kaza bela vermesin. kamyondan, araç giderken çektin fotolarda iyi.sankim aracın içinin temizliği dışına yansımış mubarek;).

1.7 Corci arıyoruz arkadaşa Caner, satarmısın arabayı.? :D

Geri