Bir küçük kırmızı corsa

Abi hanginden alalım,Merthan abiyede istiyom,hangisi güzeldir,dandik birşey almalıyım :)

Abi hanginden alalım,Merthan abiyede istiyom,hangisi güzeldir,dandik birşey almalıyım :)

Benim aldığım eleman çok temiz bi eleman, maskelerde öyle çıktı şimdi Allah var.

Ayrıca bu arkadaş Denizli'li. Ama Antalya'da okuyor, numarasını veriyim, tanışın alın bence ondan, ben o na özel model yaptırmıştım, üst tarafı daha kavisli, böyle daha çekici duruyor. :D Tavsiye ederim. ;)

Gönder gelsin abi ben birde senin arabanın resmi bir ilanda gördümdü acep o bebemi???

Abi sahibinden e corsa c yaz tüm ilanlarda senin corci çıkıyor...bence sen aksesuar tune kısmına bir ilan aç farlar Mst styla yapılır diye :)

Abi sahibinden e corsa c yaz tüm ilanlarda senin corci çıkıyor...bence sen aksesuar tune kısmına bir ilan aç farlar Mst styla yapılır diye :)

Eskiden vardı ilanım, Konya'da elden getirenlere yapıyordum, hemde her araca, ama o zamanlar sanayide dükkanım vardı, bu işlerle ilgilenecek bolca vakit bulabiliyordum. Belkide 15-20 araç vardır benim yaptığım, Civic Si lar, eg kasa olanlar, onlara JDM far yapıyordum, hey gidi günler. :D

Bu arada o maske ilanlarında benim aracımı kullananların hepsi emek hırsızı, benim aracımdaki maske onların üretimi yada sattığı ürünlerden değil. İstanbul ilanlarının hepsi çalmış fotoğrafları, BIM plakalı kırmızı Corsada aynı şekilde.

Geri