Bir küçük kırmızı corsa

eyvallah abi :) tam 1.5 a oldu yerinden kıpırdamayalı her hafta marşına basıyorum garibimin :)

bi değişiklik yapasım var ama ne yapsam bilmiyorum abi ?!?! sıkıldım ya bi e30 yapasım var bizimkine abilik yapsın,ankara da bi sfi gsi vardı onu kaçırdım direkten döndü :)

janer; e30 lar çok apaçi işi oldu, e36 coupe candır. 3.16 ci tüplü çektinmi hem ekonomik olur hemde görsel bir şölen :) .

ifocum,hiiiç e30 hevesim olmadı bu zamana kadar,ama bir araba gördüm ona tutuldum,36 bidaha binersem m3 olması lazım gerek :) 1.6 beni bunaltır...bmw olacaksa 6 silindir olması lazım :Dyoksam istemem,istisna olarak 1.8 is olabilir ;)

ifocum,hiiiç e30 hevesim olmadı bu zamana kadar,ama bir araba gördüm ona tutuldum,36 bidaha binersem m3 olması lazım gerek :) 1.6 beni bunaltır...bmw olacaksa 6 silindir olması lazım :Dyoksam istemem,istisna olarak 1.8 is olabilir ;)

Baktigimiz arac guzel ;)

Tapatalk Pro

bi haber gelse anında alacam namıssızı...corsa nın gazına dokunmaya kıyamıyorum...en azından biraz buna gaz çekerim,sıkıldım düz gitmekten...

bi haber gelse anında alacam namıssızı...corsa nın gazına dokunmaya kıyamıyorum...en azından biraz buna gaz çekerim,sıkıldım düz gitmekten...

benzin 5 tl yi geçmiş, gaz desen oda artışta, vergileride ortada, yüksek hacimli motorlu araçlara binip gazlamak artık hayal dünyasında kaldı gibi. e36 3.20ci li günlerimi hatırladıkça yüzümde hafif bir tebessüm alıyor ama benim için o günler geçmişte kaldı dostum. ha 2. araç olarak düşünürsen orasını bilemem.hepsi senin bütçene kalmış bişi. ama corsaya hafif bir değişiklik yapıp yine ilk hevesle binmekte var. ben farları temizleyip, kapakları değiştim o bile fark ettirdi :D . bi 15 inç lik kiliyo işine gir istersen sende :)

2ef7qdu.jpg

2gu9kye.jpg

1656084_10152243794859828_1495263541_n.jpg

Son düzenleme:
Daha safkan bi e30 bulalım sana, sevmedim bunu pek. Konya'da bi arkadaşım var benim, kupon e30lardan alır satar, olmadı onunla irtibata geçelim.

abi çok güzel bir e30 var burada orjinaller orjinali ama 1.6 iistemiyoruuuuuuuuuum istemiyoruuuuum :D

kendi öz kuzenimden hayır yok neticesini kaldırıpta gidip arabaya bakmadı bile zaten ne diyim abi....

aslında niyetim e 30 değilde e34 biraz daha haşmetli yanlamam lazım :D

Geri