Bir küçük kırmızı corsa

abi çok güzel bir e30 var burada orjinaller orjinali ama 1.6 iistemiyoruuuuuuuuuum istemiyoruuuuum :D

kendi öz kuzenimden hayır yok neticesini kaldırıpta gidip arabaya bakmadı bile zaten ne diyim abi....

aslında niyetim e 30 değilde e34 biraz daha haşmetli yanlamam lazım :D

Türkiye'deki nadir araçlar arasından e34 540ia var yakın arkadaşımda, müthiş bişey, hacimli bi e34 kasa tavsiye edilir. :D

janer bence; al temizinden bi e36 kasa yanla geç adamım...:good:

tumblr_mzu4sppqOf1qljj91o1_400.gif

2 dene bebekler bebeği e36 m oldu biri 20 biri 2sekiz...

36 nın m3 ten başkasına binmem bundan sonra :D

ama bilsemki temiz e34 5 40 var yazılırım :D:D

Daha safkan bi e30 bulalım sana, sevmedim bunu pek. Konya'da bi arkadaşım var benim, kupon e30lardan alır satar, olmadı onunla irtibata geçelim.

mustafa abi araba taklalı çıktı :D

birtane daha var aklımda olan hem istanbulda,ama bomboş bir araba klima sunroof hiçbirşey yok camlar bile ölümüne manuel :)

bi göz atın buna ne diyeceksiniz ???

quvuhegu.jpg

a5ygu2ah.jpg

Tapatalk.

Sende temiz halini koymussun iste. Yika yika diye dilimde tuy bitti. Nehir nasil bakiyor dikkat ettin mi ilk fotoda :D

Tapatalk.

owww!!! janerim naptın geçtin mi muyayneden hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun:). bu arada MST stayla farlar pek gitmemiş gibi araca satmayı düşünürsen eğer ben alabilirim:). temiz iş çıkartmışsın yine Maşallah:good:.

janer ön tarafa şu parlak kromajlardan, alt tarafada gsı pancur taktınmı on numero 5 yıldız olur o farlarınan :). jantlarıda oricinal temiz bişilerle takasla. sinyalleri hangi boya ile boyadın merakettim?

Geri