Bir küçük kırmızı corsa

wuuu yakıoo..:maden: iyi günlerde, kazasız belasız kullanman temennilerimle...

jantların içindeki kızmızılıklar harika duruyo caner, çizilse ciğerin yanar o derece ya :D

iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim beğendiğinize çok sevindim...allah cümlemize kaza bela vermesin...

uğurum dert etme bu arada sen git bir takım plakalık al plakanı sökmeden takarsın..biraz uğraştırır sadece o olur,en sonundada plakalığın üst köşelerinde vida atılacak yerler var,atarsın visasını olur..

Aman caner naptın yahu sen vidalama filan :D Terler döktüm valla vida yazısını görünce , arabayı deldirmeye çok karşıyım , özellikle bu bendeki gibi sıfır bir araç ise :rakir:

Bertoneyi satıp corsa alasım geldi maşallah :)

Çok masum duruyor Caner araban. :D Maşallah, Allah kaza bela vermesin, bu kasanın kırmızısı bi başka ya.

iyi dilekleriniz ve beğeniniz çok mutlu etti beni :) olumsuz geri dönüş olmamasıda dabi :) cümlemiz kazasız belasız inşallah.

masum tabi abi ama Allah trafik polisiyle karşılaştırmasın inşallah,memur öyle demiyor :)

maşallah kardeşim, gerçekten çok güzel görünüyor:sulanma:.Allah kaza bela vermesin. daha öncede dediğim gibi kapı şeritlerinden arabanı kurtarırsan dahada sade ve güzel durur, hem kapı temizlemeside kolay olur. buna ek olarak bagaj kapagındaki yazılarıda iptal edersen tadından yenmez;). bu bahsettiğim aparatlar çift taraflı yapışkanla arabaya bağlı.ufak bir ipucu: sökme işleminde ısı tabancası kullan yoksa boyaya zarar verirsin...

Vay vay vay Caner kardeşim aracını eklemiş de ben görmemişim yazıklar ola bana.... kendime kızdım.... kardeşim süper bir araban var... maşallah.... kırmızı da adamın içini gıcıklandırıyor :D Allah kaza bela vermesin kardeşime...

maşallah araban çok güzel, çil çil duruyor,

eleştirilerim ise corsa c gsi jantı daha iyi olurdu, stikerler fazla olmuş, depo kapağı gereksiz göze batıyor,

eklemeni tavsiye edeceklerim ise orjinal cosmo mercekli farlar ve karartılmış stoplar...

tabi bunların hepsi göreceli konular... araç dikkat çekici ...

Geri