Bir küçük kırmızı corsa

ifotum dediklerini harfiyen yapacam ama güneşin kendini biraz daha göstermesi lazım :)

tolga bey depo kapağına airbrush hayalim çok vardı,airbrush öncesi bir deneme oldu...
dediğiniz gibi arabanın üzerinde ne varsa eli kulağında sökülecek...cosmo farı kullanışlı olabilir ama orj farla biraz oynayınca çok daha sert duruyor...teşekkür ederim fikirleriniz için :)

Vay vay vay Caner kardeşim aracını eklemiş de ben görmemişim yazıklar ola bana.... kendime kızdım.... kardeşim süper bir araban var... maşallah.... kırmızı da adamın içini gıcıklandırıyor :D Allah kaza bela vermesin kardeşime...

Estağrufurullah nadir abim olurmu öyle şey :) Dikkat et plakası da 06 :)
ankaralıdır kendileri :) ankaraya gelince bi görüştürelim seninkiyle :) sağol abi tekrar teşekkür ederim,cümlemize Allah kaza bela vermesin :)

Bende tam plakayı soracak idim Caner 06 direk dikkatimi çekti. ;) yaw adı var mı bunun adı :D

bilmemki ne koyalım adını ?

Ama Caner şimdi bir kez daha baktım da resimlere tek tek çok temiz ya... maşallah pırıl pırıl da bakmışsın... ellerine sağlık kaç model bu...düldül? ;)

2003 nadir abiy:) ama ocağıma incir değil selvi çınar ağacı felan dikti :)

elektronikği olsun ön takımı yakıt yürüyen makinası...çok pahalıya geldi bana fiyat vermeye utanıyorum o derece :D

Geri