Bir liraya 160 km gidiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sadece şehir içinde kullanılacaksa 160 km menzil gayet iyi. Zaten şehir içinde 50 km'yi geçmesek ne çıkar? Şehir içinde ölümcül kazalar çok azdır. Tuttum ben... :)

işten eve gidip gelmek için bire bir günlük 10 kilometreyi bulmuyor zaten ev ile iş yeri arası :D

firma daha çok su ve tüp dağıtımcılarını hedeflediklerini açıklamış galiba.

Bu araclar yaygınlaşsa devlet baba akaryakıttan alamadıgı vergıyı elektrıkten gene alır onuda yapamazsa torba poşet bi yasa cıkarır aslan payını gene alır almakta zorunda aslında çark ancak böyle dönüyor :( ...
Hatta ben bu araçları piyasaya süreceklerine bile emin değilim ta ki petrolün son damlası bitene ve yeni bir hibrit zemini oluşturulana kadar ...Bir çok yerli , yabancı şirket ve yatırımcı burdan para kazanıyor zaten kendi aracımızı da üretemediğimiz bu yüzden değil midir?
Bu yaz Renault ' un iki hibrit aracını inceledim Megane ' dı ceosu tanıtımını yapmıştı araç tamamen aynı zaten motor mantığı koca bir elektro motor olması şanzuman otomatik aynı su sogutma sistemi devirdaim mantığı sadece hem motorda hemde bagajında iki dev batarya olması ...

Son düzenleme:
Anadolun ağırlığı 900 kg, motor şanjıman ve diferansiyeli söküp elektirkliye çevirsek yakıt oldukça düşer gibi :D

en kötü ihtimalle 120 km gider ve bu bence gayet iyi günlük 120 km yapabilen sanmıyorum yoktur o kadar şirket araçları hariç şahsi kullanımda şehir içinde iş ev 2lisi arasında bence gayet iyi uzunyola gidilmez perişan eder adamı valla :) düşünsenize park yerlerinde falan yol kenarında lokantalardan marketlerden üçlü priz istiyosunuz yalvarır gibi :)

büyük şehirler için acayip uygun bu araçlar aslında ama çevre yollarına çıkması yasaklanması lazım.

sağ tarafa kilolu biri binse devrilir bu ne değişik bi aletmiş el arabasından esinlenmişler heralde (:

cabriosu bile var :D

Geri