Bir Orhan Klasiği :)

Ynt: Bir Orhan Klasiği :)

Istanbulada gelmek isterim seve sevede yardımcı olurum geldiğimde ama o konuda bir planim yok şimdilik  :(

Yavuz Bey gerçekten çok güzel olmuş. Hayırlı olsun :) Orhan çok yardım severdir :)

Orhan bu arada, üstteki fotoğraflardaki araçlar harita uygulamalarında kullanılmak üzere panoramik 3 boyutlu sokak görüntüleri çekiyorlar.

Yandex olabilir, google olabilir, başarsoft olabilir artık hangi firmaysa :)

Google olabileceğini tahmin ediyorum, çünkü İngiltere'de google bu işler için araç olarak Astra kullanıyor.

https://www.google.com.tr/search?q=google+street+view+cars&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=S5HvU726AYb-4QTHxIHQAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=595
Bu arada bi ara benim şu kapılara da el atsak orhan ya :)

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Abi çok masrafsız misafir. şöyle beraber yemek yiyelim dedim karinlarini doyurup gelmisler bir türlü aciktiramadim :(

Bu arada teşekkür ederim. :)

Ya Konya ya kadar gidip etli ekmek yemeden dönülürmü hiç, Yavuz birgün Konya ya geliyorum dersem, haberin olsun birkaç gün yemek yemeden gelirim.  :D

Yavuz iyi günlerde kullan, Orhanın eline sağlık  çok güzel olmuş....

Ynt: Ynt: Ynt: Bir Orhan Klasiği :)

adRe J link' Alıntı:
Yavuz abi şu iki araci acikla bi ya ne yapmislar böyle anlamadim istanbul plaka

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/mqXGE1.jpg[/img]

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/Z25L53.jpg[/img]
Abim bunlar 1 aydır konya dalar. Her yeri dolaşıyorlar. Dedikleri gibi bir navigasyon veya haritalandirma işi yapıyorlar.
chiv link' Alıntı:
Yavuz Bey gerçekten çok güzel olmuş. Hayırlı olsun :) Orhan çok yardım severdir :)

Orhan bu arada, üstteki fotoğraflardaki araçlar harita uygulamalarında kullanılmak üzere panoramik 3 boyutlu sokak görüntüleri çekiyorlar.

Yandex olabilir, google olabilir, başarsoft olabilir artık hangi firmaysa :)

Google olabileceğini tahmin ediyorum, çünkü İngiltere'de google bu işler için araç olarak Astra kullanıyor.

https://www.google.com.tr/search?q=google+street+view+cars&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=S5HvU726AYb-4QTHxIHQAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=595
Bu arada bi ara benim şu kapılara da el atsak orhan ya :)
ևok teşekkürler :)
OGOKTAS link' Alıntı:
Ya Konya ya kadar gidip etli ekmek yemeden dönülürmü hiç, Yavuz birgün Konya ya geliyorum dersem, haberin olsun birkaç gün yemek yemeden gelirim.  :D
Kardeşim her zaman beklerim. Tok gelmeyin yeter :)
ercan_0636 link' Alıntı:
Yavuz iyi günlerde kullan, Orhanın eline sağlık  çok güzel olmuş....
Orhan şahane is çıkardı eline sağlık :)

Omur kardeşim tabiki yardimci olurum elimden geldigi kadar tatile cikacagim dönüşte halledelim seninkinide elimde bolca malzeme var işimize yarar diye çok almistim olmasada bulur hallederiz :-)

֖zdemir abi tok geldik sabah yedik geldik inanki saolsun yavuz abim çok israr etti ama ne ben ne kardeşim ac değildik konyaya gelme amacim bi arac getirecektim gelmişken yavuz abi ile tanismak istedim  led isinide aradan çıkardık hos sohbeti icinnayrica teşekkür ederim ekim gibi gezmeye gelirim inşallah yanına :-)

adRe J link' Alıntı:
Omur kardeşim tabiki yardimci olurum elimden geldigi kadar tatile cikacagim dönüşte halledelim seninkinide elimde bolca malzeme var işimize yarar diye çok almistim olmasada bulur hallederiz :-)

֖zdemir abi tok geldik sabah yedik geldik inanki saolsun yavuz abim çok israr etti ama ne ben ne kardeşim ac değildik konyaya gelme amacim bi arac getirecektim gelmişken yavuz abi ile tanismak istedim  led isinide aradan çıkardık hos sohbeti icinnayrica teşekkür ederim ekim gibi gezmeye gelirim inşallah yanına :-)

Orhan tekrar eline sağlık, İstanbul'a da herzaman beklerim ama tok gelme :)

Ynt: Ynt: Ynt: Bir Orhan Klasiği :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Kardeşim her zaman beklerim. Tok gelmeyin yeter :)Orhan şahane is çıkardı eline sağlık :)

Eyvallah birader biz de İstanbul'a bekliyoruz artık

Geri