bir rekor da benden - bölüm 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chatin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bir rekor da benden programımıza hoşgeldiniz .. bu ikinci bölümümüzde birinci bölümden farklı olarak ne kadar az değil ne kadar çok yaktığımızdan dem vuracağız.şöyle ki;

efendim ankaradan istanbula bir gittim geldim giderken yaklaşık 2,5 saat gelirken 2 saat 20 dakka gibi bir sürede geldim. pek tabi bu yollar öyle 60-70 ile gidince olmuyor 170 in altına inmek imkansız nerede ise hatta 210 km ile gitmeniz gerekiyor yer yer ki virajları 180 ile almak güzel bir his 160 ın yavaş gelmesi ile düşündürücü.. belirli bir noktadan sonra zaten 180 bile 80 gibi geliyor şaşırmayın..:eek:

gelelim yakıta ; git gel ve istanbulda oraya buraya git gel 180 ytl lik lpg yaktım ve toplamda 1200 km falan gitmişimdir sanırım. işte alın size 15 bilemedin 16 kuruşluk yakıt yakmak .. şehiriçinde ne yaktı isem şehir dışında da onu yaktım demekki..

hacı olay bu işte nasıl yorumlarsan artık.:rolleyes:

aynısını bende yaptım vectra 1.6 gl ile 180-190 km süratle ortalama 170 ykr yaktım uzun yolda

Valla Iyiymiş Ben Km 1 Ytl Yakiyorum Rakamlara Bak Yaa. O Hizlarla Gidipte O Rakamlari Yakiyorsan O Arabayi Sakin Satma

heheeeheh:D
benim araba uzun yolda 200 kuruş yakiyiii:)(tüpte:D)

valla bende ş.içinde 1.4 8v araçla 165 lira yakıyorum :D ehheheheh!. daha ne istiyosun? bende dedim çetin km de 210 falan yaktı lpg de :D :D:D:D

şaşırcak bişe yok hajoo :)

derdin neydi o kadar basıcak üstad? =)

inanmak istemiyorum abi lpg 35 ykr dan aşagı benzinde de 60 ykr den aşagı yakamaz. daha yüksek hızlarda istanbula daha bu cumartesi gittim. ortalama tüketimim 17 litreydi dönüşte para kalmadığından 8 litreyle geldim. eğer hesaplar doğruysa sizin aracınız Türkiye'de tek.

Son düzenleme:
çetin cok sert kullanır bizzat şahit oldum:D :D çetin knk senin altında motoru güclü bi hızlı araba oldugunu düşünemiyorum :D :D :D

Geri