bir rekor da benden - bölüm 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çetin sana powerbox falan çok tehlikeli olur sen kal böyle boşver box ı falan :D

aynen aksine motor gücünü azaltmak yönünde işlemler yapılmalı :D

inanmak istemiyorum abi lpg 350 ykr dan aşagı benzinde de 600 ykr den aşagı yakamaz. daha yüksek hızlarda istanbula daha bu cumartesi gittim. ortalama tüketimim 17 litreydi dönüşte para kalmadığından 8 litreyle geldim. eğer hesaplar doğruysa sizin aracınız Türkiye'de tek.

diğer mesajlara da alıntı yapmak istedim ama " düğün cenaze " konulu yazıdan sonra en ilginç yazıyı seyircilerimiz bu yazı olarak belirledi..

sevgili omega sahibi.. lpg de 35 (350 olamaz !) ykr yakmak demek ikiz kulelerden betona balıklama dalmak demek.. ve bir önceki bölümde arkadaşımızın km başına 11.3 ykr yaktığını okuduysan artık 3. sayfalara bekliyoruz sizi.

şaka bir yana normalde 1.6 enjeksiyon sistemine sahip bir aracın lpg de normal yakışı şehir içinde 15-16 ykr şehir dışında ise 13 ykr civarı olması lazım. ha araban alfa romeo ise onların 1.6 motorları da bu değerlerden 2 ykr fazla yakar. ama sen gelipte kendi 2.5 v6 motorunla bir tutarsan orada bir yanılgı olur diye düşünüyor seyircilerimiz. fakat o motora bile 35 ykr çok fazla ve mirim.

bu arada mikrofonlarımıza çarpıcı açıklamalarda bulunan chatin aslında tuvaletinin geldiğini ve otobanda tuvalet bulamayınca istanbula kadar tutmanın verdiği acı ile o hızlarda gittiğini itiraf etti.

haberle ilgili video yu izlemek için tıklayın !

Son düzenleme:
o arkadaş 80/90 km hızla 11.3 ykr yakıyo siz 170-180 km ile 16 ykr yakıyorsunuz. tmm az diyorum bende sadece kendi aracımla bir tutmadım yanlış anlamıssınız aracımda lpg yok benzinde 35 ykr yakıyo. sizin aracınız harbiden az yakıyo kıymetini bilin..

Son düzenleme:
lpg 350 ykr dan aşagı benzinde de 600 ykr den aşagı yakamaz.

sevgili nejat ben bu cümleye göre yorum yaptım.. ki daha gerçekci yorum yapmak gerekirse 350 ykr 3.5 ytl eder :D yanlış anlamadan öte yanlış bir aktarma sezdim ben ama önemli değil.

hacı sen lpg ye geçersen sanırım senin sarfiyat 18 ykr bilemedin 19 ykr civarı olabilir diye düşünüyorum.. tercih senin tabiki..

harbi 350 yanlış olmuş pardon düzeltiyim hemen. heyecanlanmışım yazarken

25 ykr yaktı geçen gün bizim cengaver şehirlerarası yolda =) ortalama 160 km hızla gittik

Geri