Bir rekor da benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Geçen hafta lpg depomu fulledim 40 litre aldı 66,5 ytl ödedim 90-100 km hızla düz yollarda cruise controlle Antalyaya gittim ve tam 585 km yol yaptım ve bu km nin yaklaşık 65 km şehiriçinde ve oldukça yoğun trafikte yapıldı.
hesaplara göre km de 113 kuruş yakmış ve üstelik antalya yollarını seydişehirden sonrası hep dağlık ve inişli çıkışlıydı.
Seviyorum ben bu opelimi ;)

kardeş bende cuma günü depoyu fulledim yani kırmızı yandıktan sonra 38 lt aldı 63 ytl tuttu. şu an ıspartadayım 508 km yol yaptım bunun 90 km ankara trafiğinde yaptım cruise control yok. benimde hesaplarıma göre 122 kuruş yaktı ama 90 km de düşersek hemen hemen 115 e felan geliyor. yan benim için süper bişeyy.

dizellerde lpg'ye döner artık :D

kardeş bende cuma günü depoyu fulledim yani kırmızı yandıktan sonra 38 lt aldı 63 ytl tuttu. şu an ıspartadayım 508 km yol yaptım bunun 90 km ankara trafiğinde yaptım cruise control yok. benimde hesaplarıma göre 122 kuruş yaktı ama 90 km de düşersek hemen hemen 115 e felan geliyor. yan benim için süper bişeyy.

şehiriçini düşersek benimkide daha aşağıya düşer çünkü antalya yolları hem çok dar hemde çok kalabalık özellikle akşamları bu şehiriçi olmasa 600 km yi geçebilirdi ki buda litrede 15 km :eek: :eek: :eek: yapar inanılacak gibi değil ama gerçek

dizelin hiçbir avantajı kalmadı zaten.arabaya acımasam çoktan takmıştım bi tüp ama...

Geri