Konuyu hortlatacağım ama kimse kusura bakmasın bu burç nerede yaw. Tabla harici bir yerde mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyu hortlatacağım ama kimse kusura bakmasın bu burç nerede yaw. Tabla harici bir yerde mi?
tablaya baglı olan burç. iki tane bu şekilde burç var boyutları farklı ama
evet abi tablanın üzerinde gelir burç. tabla aldıgınızda yeniden burç almazsınız. zten en saglıklsııda tablayı komple değişmekKomple tabla değişimi sonrasında bu burç üzerinde olmuyor mu?
evet abi tablanın üzerinde gelir burç. tabla aldıgınızda yeniden burç almazsınız. zten en saglıklsııda tablayı komple değişmek
Benim öğrenmek istediğim de buydu. Ben tablayı komple değiştirdim. Değişim sonrasında sanırım 4000 km kadar bir şey oldu. Bu kısa km aralığında bu burçların bitmesi yada bozulması mümkün ola bilir mi?
abi yan sanayi tablaların burcları cok kolay kendini bırakıyor. orjinal tablanın fiyatıda cok pahalı yan sanayiye göre.
oyuzden millet orjinal tablaya bu şekilde burç alıp çaktırıyolar. maliyetide işçiliğide daha az oluyor.