guzel arabaymis vectra a... (hala bile iyi)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
89 luyum ve bu arabayı ilk defa ankarada görmüştüm.rizedeydik o zaman oralarda pek yoktu. fordlar broadwayler coktu 94 95 yıllarında dedemler çankayada otururdu ve orda nedense o kadar çok vardı ki.. hiç unutmam bi tane vişne çürüğü renginde görmüştüm 96yılında daha 20bin km de idi. hep gözüm onda idi , her yanından geçerken içine gıptayla bakardım, hey allahım ne güzel arabasın sen diye(o zamanlar bizde broadway vardı, dedemdede serçe vardı 92 model) hep binmek istemiştim ona çünkü serçe ve broadway dışında başka arabaya binmemiştim bigün geldi çattı dedem komşudan aldı 1saatliğine bizim torun 1 yıldır gelip geçiyo bakıyo diye ve işte ilk defa 97yılında üst sınıf bi arabaya binmiştim, broadway ve serceden sonra 2.0 opele binmek o zaman göre rüya gibiydi hiç unutmam o anları... vectranın bu kasasısının bende ayrı bi yeri vardı bi sonra ki kasayıda çok sevmiştim acayip konforlu bir araçtı fakat c kasasına hiç ısınamamıştım nedense b kasası çok sağlam bi kasaydı, bir kaza geçirmiştik , tır pert etmişti arabayı,emanet arabaydı bide yıl 2000idi. altınızda broadway olsa sağ çıkamazdınız demişlerdi bize hiç unutmam o lafıda neyse çok konuştum ama buda benim bi anım birde bu sierra lar çoktu ankarada, onlarada bakardım hep