Bir sonraki Opel modeliniz ne olurdu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bir sonraki Opel modeliniz hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    272
Astra sedan olurdu

volvo c70 cabrio tek gecerim....
T5 mutlaka

volvoc704smallzb2.jpg

CiMiX' Alıntı:
Sonuç itibariyle hepimiz Opel'ciyiz ancak yeniden bir araç alacak olsam Volvo C30 tercih ederdim. Opsiyonel olarak gövde kiti de eklenebilir bir araç ve 18" jantlarıyla fark yaratıyor.
C30_exterior_13.jpg

C30_exterior_15.jpg

C30_interior_04.jpg

C30_interior_06.jpg

bi kere s40a binmek nasip oldu çok süper bi araba.. opelle kıyas bile edilmez bence... hele bu aracı astra ile aynı kefeye koymak yanlış olur sanırım.

dncera' Alıntı:
:sorry: ya bende fikrimi yazmıştım buraya şimdi yok :(

Opelden başka marka söyledim diyemi silindi acaba

Arkadaşım üye arşivi başlığı altında tanıtım yapana kadar tüm başlıkların silinecektir.Bizi anlayış ile karşılayacağını umud ediyoruz.

İyi Forumlar...

maxwell' Alıntı:
Astra 1.3 CDTI Cosmo-Full donanım ---> 58.635 TL :D :D :D

2006 Autoshow daki araç 50 miylardı. Full Cosmo Ctdi + (Türkiyeye bu aylarda gelecek dizellerde easytronic şanzıman)

katalog fiyatları ve paketleri şart koşmayın ;)

Opel olursa 1.9 Ctdi Astra GTC olabilir :)

Benim arabam dizel olucak kardeş.Her gaza bastıgımca 3-5 kuruşun hesabını yapmıycam.Icimden bişeyler kopmuycak.Kafam estiginde basıp gidecem istedigim yere km'sine bakmadan.. araçta benzin göstergelerini düşünmeden.

Arkadaşları arabaya attıgımda 5-10 kagıt benzin parası at diye dilenmiyecegim :) Para içinde yüzsem bile ne olursa olsun dizel.

valla kara kızımı satınca ki kredisi biter bitmez istemiyerekte olsa okutucam (çünkü 5 yaşına girecek o zaman) şu an için kafamda 2 tane model var ya yeni kasa audi a3 yada yeni kasa honda civic hb. :good:

Bugüne kadar toplam 8 Opel e sahip oldum.Bugüne kadar ki yaşam standartlarım da çok daha fazlası beni zaten aşıyor.
Eğer bu yaşam standartlarında devam edersem hayata elbette yine bir Opel olacak hiç şüphesiz.

:alkis: :alkis:
To_death_corsa' Alıntı:
Çok büyük yemin ettim opel almam..Yakında değiştireceğim bakacağız artık...

Geri