Bir sonraki Opel modeliniz ne olurdu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maxwell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bir sonraki Opel modeliniz hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    272
Geniş olması dolayısıyla Zafira diyorum ... :good:

ben vectradan sonra alırsam e serisi mercedes almak isterim full olanından ha birde cdi olacak tabi :)

bugun opel yarın opel her zaman opel nedenmi: fiyat -donanım- saglamlık-efsane opel ruhu asıl bu unutmayalım bizi kuş serisinden kurtaran opel dir opeller çoğalınca millet araba görmüştü hiç unutmam bide tempralar(ekrandan yana yoksa yakıt fecii id)

Honda kullanırdım tabiki de Ailem cok fazla hız yapmamı ıstemedığı için 1.2 bir araç için zorlandım. Ama 2.el bir S2000 e az kaldı.

bazukaa' Alıntı:
Honda kullanırdım tabiki de Ailem cok fazla hız yapmamı ıstemedığı için 1.2 bir araç için zorlandım. Ama 2.el bir S2000 e az kaldı.

azrail e davetiye yolda demek:D

Corsaya sığmayı başarsaydım düşünecektim :D yeni araba yine astra ...

inşallah bende corsa OPC alırım olmadı astra OPC
opeli 100 de 90 tekrar tercih ederim her ne kadar şimdi vosvosa binsekte :D
ama asla opelin dizelini almam benzinli olacak

ailemi ikna edebildiğim gün astra gtc 180 beygir.olmadı ikinci we üçüncü planlar da war tabe:D başka bi marka da olmaz die bişi yok gerçi....

Astra kendini gösterdi yine.Türkiyede en çok satan model bence G VE H kasalarıyla.Tasarım olarak beğeniliyor ülkemizde.Ben de bir astra fanıyım.Corsa'mı 1-2 sene daha kullanayım,astra'ya geçecem inşallah.

Ailemden izin alır ,(gençliğimiz gidiyor spor araca halen binemiyoruz )Allah para verirse kendi paramla astra gtc 1.6 t almak istiyorum panaromik camlı ve kırmızı...

Geri