Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki aracı da aynı görüyorum ben. Tek kapı. Spor. Performans aşağı yukarı aynı. Yakıt aşağı yukarı aynı. Kendi aracınızın huyunu suyunu bilirsiniz. Ha, macera olsun, meşguliyet olsun, derseniz ayrı...
İki aracı da aynı görüyorum ben. Tek kapı. Spor. Performans aşağı yukarı aynı. Yakıt aşağı yukarı aynı. Kendi aracınızın huyunu suyunu bilirsiniz. Ha, macera olsun, meşguliyet olsun, derseniz ayrı...
Arkadaşlar tesekkur ederım yorumlar için benimde hoşuma gitmedi zaten tek güzel olanı modellemış olacaktım belki daha kolay satar param değer kaybetmez mantığı zaten Tigranın yakıtıda atikerle 70 tl lık lpg ile 350-420 km yol yapıyor kullanıma göre acıkcası performansına göre kokluyor o halde kurul kararı ile Tigrayla yola devam
aracı servıse gosterrek takas a gırebılırsınız, an ıtıbarıyle mantıklı duruyor hem model yenılemıs olursunuz, motorundan cok buyuk sıkıntı cıkacagını sanmıyorum