Bir Temizlik ve Parlaklık Adına

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle Reklam amaçlı yazmıyorum.Detailingturkey e girin bakın fazlasıyla bilgilenirsiniz.autokit jsv vb markalar hikaye.Meguaris autoglym turtle wax gibi markalara bakın boşa para vermemiş olursunuz.

C2305 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım ben bu işin içinden böyle çıkacağım. :) en kısa zaman içinde sitemiz üyelerinden Berkay kardeşimizin yanında soluğu alacak gibiyim :)

Sanırım ben bu işin içinden böyle çıkacağım. :) en kısa zaman içinde sitemiz üyelerinden Berkay kardeşimizin yanında soluğu alacak gibiyim :)

mekanı tam olarak nerede abi arkadaşımızın? aklımızda bulunsun bende gitmeyi düşünüyorum....

Çankaya da olması lazım. Cep telefonu bende var. Arayım uygun zaman da gideyim de bir baksın bakalım... ne diyecek?

Güzel ve çok bereketli bir ürün ben 1-1,5 senede ancak bitirdim. Ayda en az 1 kez uygulardım :)

Hb den tavsiye edeceğin bir ürün var mı?

bakip aramak lazim Türkiyede hangi markalar var tam bilmiyorum.

O zaman bence dolgu yapacak bir ürün daha sağlıklı olur AG SRP dolgu özellikli bir ürün hemde yüzey temizleyici. Arkasından wax'la baya iş yapar :)

Yıllardır arabaya işlem yapılmadığını düşünürsek.

Yıkama - kil (claybar) - cila(ince polish yada dolgu) - wax

Baya etkili olur.

Nadir abi senin kafanda ne kadarlık bütçe var ?

kil cila wax islemi baya detaya girer sanirim nadirin istedigi tam detaya girmeden bu isi halletmek ama sade cila bu isi cözmez en azinda cilali pastalar var uygun olaninida alsan faydasi olur sonrasi cilayla tamamlanir.

nadir abim 3 çeyrek kokoreç yapıyon ondan sonracığıma veriyosun nxt nin gözüne gara belma oluyor 18 lik parlak gara belma :)

en mantıklısı Berkay a gidip arabanın boyasına CAN kazandırdıktan sonra piyasadan/Berkay'dan alacağınız bir wax ile sürekli koruma sağlamak.

Geri