daha önce hb dan hoparlör almıştım montaj yaptım baktım büyük geldi geri gönderdim hemen aldılar. dana önceden de bikaç defa bu şekilde geri gönderdiğim ürün oldu. bende güvenirim. tv,pc, telefon hem ordan alırım geri gönderebilmek için ama böyle ucuz seyleri genelde çinden almak lazım. zaten aynı ürün. onlar da çinden getirip satıyorlar. gittigidiyor bu süngerin ilanını koyarken direk çin sitesindeki fotolarla koymuş 3 tanesini 13 tl ye satıyor.Aynen öyle ya HB kargo ücretini koyunca pek tadı tuzu kalmadı ya. Ama güvenirlik bakımından HB güveniyorum. Bunca zaman aldıklarımdan bir sıkıntı yaşatmadı bana o yüzden tercih ediyorum. Şimdi kararsız kaldım alayım mı? almayayım mı?
ben başka bir şey alırken senin açtığın konudan gördüğüm için siparişime eklemiştim.sadece bu sünger için kargo ücreti verilirmi diyorsan bence verilmez. başka bir şey almayacaksan bunun için sipariş verme. illa denemek isterim dersen benim kargo çinden gelince bir-iki tane yollarım sana. burdan karşı ödemeli göderirim denemiş olursun.