Bir türlü bulunamayan rüzgar sesini bu gün çözdüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kizilbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kizilbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Kapıyı açınca çamurluk içine bakınca bir boşluk ve daha derin bakınca ön tampon ve farın orayı göreceksiniz . Birde astra h ye bakın oranın yalıtım malzemesiyle kapalı olduğunu göreceksiniz . Şimdi kapının menteşe kısmı ile çamurluk vidalarının olduğu yere deneme amaçlı bir yalıtım kauçuk kesip yuzeysel koyup kapıyı kapatın ve deneyin bakalım lastik sesi azalıp rüzgar sesi sona erecektir müsait bir zamanda davlumbazları söküp ağzına kadar yalıtım yapıcam oralara

Ynt: Bir türlü bulunamayan rüzgar sesini bu gün çözdüm

Eğer ki o rüzgar sesine çare bulursak aracıma daha çok bağlanabilirim. Resimleri ve sonuçları merakla bekliyorum  greatt

evet res,mleri 4 gözle bekli,yoruz:)

Umarım başarılı olur, merakla bekliyoruz fakat bizim davlumbazların iç kısmında siyah köpük var zaten.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Umarım başarılı olur, merakla bekliyoruz fakat bizim davlumbazların iç kısmında siyah köpük var zaten.
eminmisiniz iyi baktınızmı

Bahsettiğiniz kapı mentesesinin orada siyah yumuşak sünger gibi yalıtım malzemesi var. Gece resimlerini çektim net görünmüyor ama ben fenerle baktım görünüyor.

Aracın kapısını açıp menteşelerin arasından bakarsanız siyah köpükleri görürsünüz.

Evet benimde bahsettiğim buydu. Teşekkürler Bülent Abi

BÜLENT link' Alıntı:
bu köpük benim araçta yok 2012 makyajlı enjoyplus benim aractamı sorun var? Araç tamamen hatasız

Geri