Bir türlü bulunamayan rüzgar sesini bu gün çözdüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kizilbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bir türlü bulunamayan rüzgar sesini bu gün çözdüm

Kizilbey link' Alıntı:
v40 sahibi birisi astraya j ye binse birdaha arabasından şikayet etmezdi gerçekten laf olsun diye konuşmuyrm volvo v40 astraya göre daha sessizdir bizim forumda alan arkadaşlar bile var isterseniz onlara sorun ben aracı çok yüksek süratlerde test ettim sizin golfü bilmem ama benim golfum 2001 di bu arac golfe görede sesli ama şunu belirtmek isterimki bu seslere rağmen aracı çok seviyoorum beğeniyorum üstün yol hakimiyeti beni bağlıyor saygılar

V40'ı uzun bir süre ettim advance paketti, inanın astradan ses yalıtımı konusunda üstün değildi, bir çok konuda üstün ama yalıtım konusunda değil,enazından benım ızlenımım bu sekıldeydı.

evrctn link' Alıntı:
Bende 2010 astra j var görevim nedeniyle Ağustosa kadar KKTC deyim buradaki hiçbir servise ve ustaya güvenemiyorum . en ufak yol bozukluklarında bile tıkırtı geliyor bana muhtemel ses kaynaklarını söylerseniz izole etmeye çalışacağım.  Arada sırada 2013 golf kullanıyorum  ondada ses duyuyorum ama daha az az olmasını aracın daha yeni olmasına bağlıyorum .. Ne dersiniz..

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=6854.0

firstemperor link' Alıntı:
Benim aracimda var, makyajli edition 1.3dizel. Opelin bu tür oynamalarina anlam vermek guc, ayrica cok sansliyim makyajli editionlarda olmayacagi soylenen watts baglantili suspansiyonda aracimda var.  opelin acilen buna bir standart getirmesi lazim
dizel araçların tamamında var benzinlilerde sadece cosmo paketlerde var bu sünger yada köpük kaplamadan

Ynt: Ynt: Bir türlü bulunamayan rüzgar sesini bu gün çözdüm

Benim aracım sport bende o sungerimsiden var mi bilmiyorum ama eski dizel kullanicisi olunca bunlar bana ses olarak bile gelmiyor birakin rahatsizligi :-D

Aydn link' Alıntı:
Benim aracım sport bende o sungerimsiden var mi bilmiyorum ama eski dizel kullanicisi olunca bunlar bana ses olarak bile gelmiyor birakin rahatsizligi :-D

Arabada ses yalitimi adina yapilmis tek malzeme ama o da bizde yok.

Ynt:

Servise bakima gittigimde soyleyecegim bu hosnut olmayan durumu.

bende 2011 astra j sport paket var o resimlere görünen kauçuk ya da izolasyon malzemesi var benim araçta. Ses konusunda da ben o kadarda şikayetçi değilim herşey güzel bence

Ben sormuştum çamurluk içi izolasyon malzemesini, tek taraf için 90 TL gibi bir rakam söylemişlerdi, işçilik hariç.

Geri