Bir türlü bulunamayan rüzgar sesini bu gün çözdüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kizilbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bir türlü bulunamayan rüzgar sesini bu gün çözdüm

Bu köpüğü yeni model - alt donanımlara koymuyorlar sanırım.

Ayrıca bu parayı sıklıkla kontrol edin arkadaşlar yerinden çıkıyor ve sese neden oluyor, ben son seferinde davlumbazı söktürdüm ve köpüğü silikonla yapıştırttım.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu köpüğü yeni model - alt donanımlara koymuyorlar sanırım.

Ayrıca bu parayı sıklıkla kontrol edin arkadaşlar yerinden çıkıyor ve sese neden oluyor, ben son seferinde davlumbazı söktürdüm ve köpüğü silikonla yapıştırttım.
Benim aracimda var, makyajli edition 1.3dizel. Opelin bu tür oynamalarina anlam vermek guc, ayrica cok sansliyim makyajli editionlarda olmayacagi soylenen watts baglantili suspansiyonda aracimda var.  opelin acilen buna bir standart getirmesi lazim

firstemperor link' Alıntı:
Benim aracimda var, makyajli edition 1.3dizel. Opelin bu tür oynamalarina anlam vermek guc, ayrica cok sansliyim makyajli editionlarda olmayacagi soylenen watts baglantili suspansiyonda aracimda var.  opelin acilen buna bir standart getirmesi lazim

Türkiye deki satış sonrası ağının yenilenmesi lazım, servis müdürüyle görüşüyorum da adam ne dertler yanıyor..

firstemperor link' Alıntı:
acaba bunu serviste taktırabılırmıyım ben orayı kapattığımda ses kesiliyor

Kizilbey link' Alıntı:
acaba bunu serviste taktırabılırmıyım ben orayı kapattığımda ses kesiliyor
Bu cokta etkili bir malzeme degil kenarlari boş. Ona vereceginiz parayla daha kullanisli etkili izolasyon yapabilirsiniz.

BÜLENT link' Alıntı:
Bu cokta etkili bir malzeme degil kenarlari boş. Ona vereceginiz parayla daha kullanisli etkili izolasyon yapabilirsiniz.
teşekkür ederim davlumbazlar kolay sökülürmü acaba

Opelin herseyden çalmasını anladımda köpükten ne istedi onu anlayamadım.

Geri