geçmiş olsun...
perte çıkarılacak araba değil gerçekten pert olursada sigorta şirketinden satın alma hakkınız olur...
perte çıkarılacak araba değil gerçekten pert olursada sigorta şirketinden satın alma hakkınız olur...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun...
Geçmiş olsun, iyi olmanıza çok sevindik.
Böyleleri Ankara'da da var, özellikle Eskişehir yolunda.
Herkese kazasız sürüşler.
Fatih abicim çok çok geçmiş olsun.dün gece konuyu gördüm sabah iştesin diye rahatsız etmedım aksam aradıgımda size bişey olmadıgı için çok sevindim gerçekten..araba bence pert e çıkacak kadar hasar görmemiş.bu araba bence heryerde tek bi araç perte çıkartmayın birşekilde halledin abi.
honda konusunda eskı kasa derken o civarda kapışanlar genelde aynıdır mutlaka bulunur.arabayı iyi şekilde tarif edersenız hepberaber bi araştırırız..bulursakta derdini öğreniriz....
Sağol berkayım, eyvallah.. Biz de onun için uğraşıcaz, perte çıkmasın araç tek tesellim o olur.. Aracı satıcak değilim zaten, ustam bana yapsın onu yeter, 200.000 e kadar yolu var inşallah.. Bütün aksesuarları sağlam zaten, o aracı da tek yapan irmscher parçalarıdır, onların hepsi sağlam..
İnşallah yapılır, yürüründe sorun olmuycaksa, yapılsın kullanıcam zaten..