arkadaşım geçmiş olsun sağlık yönünden üzücü bişey olmaması sevindirici.allah beterinden korusun,umarım kaskodan istediğiniz değeri alırsınız...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih abi ancak burdan ulaşabilicem heralde sana nasılsın abi naptın arabayı görüşemedık bayadır.kusura bakma arayamadımda senı
tamam abi hayırlısı olsun olmazsada olmaz artık nasip ben bu zamana kadar kasko bi teklıf verır diye düşünüyodumda o yüzden sordumDediğim gibi berkay, yapılmasını istiyorum ama kasko komik bi rakam teklif ederse pert de diyebilirim. Yani henüz belli değil. Öyle ya da böyle netleşince zaten haber ederim..
tamam abi hayırlısı olsun olmazsada olmaz artık nasip ben bu zamana kadar kasko bi teklıf verır diye düşünüyodumda o yüzden sordum
yapma abi ya üzüldüm şimdi ama neyse abi hayırlısı.parçaları söktüysen sitede satalım abiBerkaycım en sonunda karar verdik, araç pert ! Dosya kapatıldı kasko şirketine gönderildi. Şimdi beklemedeyiz. 16.000 lira hasar vardı, kasko 8.000 lirasını karşıladı ancak araç çıkma parçalar kullanılsa dahi 11.000 e toplanacaktı. Yani hem cepten 3.000 lira vericem hem de yaralı bi arabaya binicektim ve yüksek ihtimal satmak istesem satamıycaktım.. O yüzden perte çıkardık.
Bu arada irmscher aksesuarlar boşa çıktı, onları kurtardım !