Bir yakalarsam - dün gece park halinde çarpip kaçmişlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sertcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu anda kullandığım minibüsümü 2004 30 nisan da teslim aldım. 5 mayıs ta evin önünde park halindeyken sol dikiz aynasını indirmişlerdi.

eski aracım zafirayı aldığımızdan 1 hafta sonra (boyahanesi olan biri tarafından sanırım) 4 tarafı gayet derin bi şekilde tornavida ile çizilmişti.

ilk arabam olan Corsa A yı komple (tamponlar dikiz aynaları dahil) kırmızıya boyattıktan 10 gün sonra ben kavşakta beklerken fren teli olmayan bir mobilet tarafından soldan darbe almıştı, ön ve arka kapı göçmüştü, köşelerde boya kalkmıştı.

Nedir bu yeni arabanın çekiciliği bilmiyorum, ama ne zaman sakındıysam gelip birileri bi halt ediyor araca.
Not: Minibüsün arka tamponunda muhtelif zamanlarda olmuş ufak tefek vuruklar var, gelip birisi arkadan vursunda onun trafik sigortasından yaptırayım diye kaskodan yaptırmadım, ama araba 5. yılında daha kimse arkadan gelip vurmadı. acayip bi durum!

Son düzenleme:
seninki kadar ağır olmasada bende aynı duyguları hissettim. arabanın 3. günü simsiyah gıcır gıcır arabamın kaputunda kocaman bi çizik ve derin. moraller sıfır... geçmiş olsun, nazarlık olur inşallah büyük kazalardan korunursunuz

Ilginize teşekkürler arkadaşlar

göstermiş olduğunuz yakın ilgiye teşekkür ederim, allah hiçkimseye vermesin inşallah.beterin beteri vardır derler ya belki de allah daha büyük bir kazayı başımızdan savdı bilemeyiz. herşey de bir hayır vardır mutlaka bilemeyiz, bununla kalsın ve allah bizleri daha büyük kazalardan belalardan korusun inşallah. (bu arada bugün servise uğradım sol çamurluğun değişeceğini ve tamponun boyanacağını öğrendim. inanın bana çok canım sıkıldı, tadım kaçtı ama oldu bi kere artık yapacak bişey yok takmamaya çalışıyorum. ama siz siz olun çok fazla sakınmayın çünkü mutlaka çöp batıyormuş, öğrendim)

Son düzenleme:
gecmiş olsun

geçmiş olsun.dikkat ediyorum da ülkemizde özellikle yeni araçlara sanki kasten yapılıyor bu tür şeyler.geçen gün park yerinde yeni bir 5.20 nin motor kaputunda bir leke fark ettim.yaklaşıp baktığımda aracın üzerinde yumurta kırıldığını ve çamurluktan aşağıya kadar akmış olduğunu gördüm.hatta kabuk parçaları bile duruyordu.ne diyelim allah akıl versin bu insancıklara :confused:

Geri