Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir yakalarsam - dün gece park halinde çarpip kaçmişlar
arkadaşlar ilginize tekrar tekrar teşekkürler. arabamı bugün teslim aldım. sol çamurluk değişti ve ön tampon boyandı. kendini bilmez biri, insanlıktan bi haber bu insana (demekte içimden gelmiyor ama neyse) ne diyeceğimi bilemiyorum. hem hevesimi kursağımda bıraktığı hem de bizi bu kadar üzüp yorduğu için hakkımı asla helal etmiyorum. servis 650,00 ytl fatura kesti kaskom olmasaydı ne olacaktı acaba ??? ben düşünebiliyorum da bu insanlar bunu düşünemiyorlar işte halbuki trafik sigortan karşılayacak be adam. bir sene sonra en fazla 50,00 ytl zararın olur hasarsızlıktan dolayı ama çarpıp kaçtığın arabanın sahibine kaskosu olmazsa cebinden bu parayı ödettirmeye ne hakkın var ??? (sanırım hala sinirimi atamadım) ama yine de allah beterinden saklasın, nazarı bununla atlatmış olalım inşallah. herkese kazasız belasız günler diliyorum...